Duktig, fantastisk… och helt slut?

Nu vill jag bara flagga för eventet nedan. Så. Jäkla. Bra. Bor ni i Stockholm eller har möjlighet att åka en sväng förbi, så kolla in Carols hemsida och läs mer. Jag var ju på ett av hennes endagsretreat i mars (här hittar ni det inlägget) och jag kan säga att det utlovas kvalitet! Rörd blir jag faktiskt. För att hon är så grym och för att hon lyfter upp ett ämne som jag ju, lixom många av er, känner med hela kroppen för. Det bränns och eldas och brinns och sprakar därinne. För att kroppen är så skakad av vad som hände. Och för att när man kliver längre och längre bort från den akuta utmattningen så inser man hur omtumlad man är. Vad tusan gör jag nu??! 

Inspirationskväll med Cecilia Duberg och Events by Carol

Vad är det som hänt med hjärnan och själen, när man inte längre orkar vara pigg och stark? Vad är det egentligen som saknas, när du verkar ha allt du behöver men upplever att det känns tomt? Hur gör man, om man vill förändra sitt liv till det bättre, men sitter fast i gamla mönster?

Syftet med den här kvällen är att skapa klarhet i hur du kan hitta livskraft och inre ro samt ta dig ur utmattande tillstånd. En kväll för dig som har funderingar och frågor kring utmattning och hur det påverkar hjärnan, kroppen, själen och livet, eller för dig som söker en rejäl dos höstinspiration och vill börja ta ett första steg i ny riktning.

Cecilia Duberg är psykolog och mental tränare, specialiserad i hälsopsykologi och prestation. I våras släppte hon sin uppskattade debutbok, LEJONAGENDAN, där hon på ett insiktsfullt och inspirerande sätt reder ut hur vi kan leda oss själva genom frustration och bygga inre styrka. Hur vi kan växa av motgångar istället för att bli överkörda av dem.

Carol Möllebo är grundare av Events by Carol och delar denna kväll också sin viktiga historia om vägen från näringslivet, genom utmattning och in i ett eget företagande starkt influerat av egna lärdomar, insikter och styrkor. Grunden till Events by Carol är en övertygelse om vad utrymme för reflektion, inspiration, omtanke och underbara matupplevelser kan ha för effekt på oss som människor.

När? 4 oktober 2017 kl 16-21

Plats: Bromma, Stockholm. 

Fullständig info på Events by Carols hemsida (finns ett detaljerat program om ni scrollar ned). Frågor och bokning: info@eventsbycarol.se.

Annons

2 reaktioner på ”Duktig, fantastisk… och helt slut?

  1. FaceTimade precis med Carol och hon nämnde att det var en så fin tjej som varit hos henne på endagarsretreaten, när hon sa att det var du kände jag åter att världen är liten! Kan bara instämma med dina ord, kan ni vara med den 4 oktober så blir ni inte besvikna. Anna Duberg är en inspirerande kvinna och tillsammans med härliga Carol blir det en succé.

    Ska nu scrolla ner och läsa dina inlägg… var verkligen så så länge sedan. Har fått prioritera min tid då min bok snart kommer ut. Har inte bloggat på flera månader och än mindre lästa andra bloggar.
    Hoppas du mår bättre och känner framsteg.
    Kram i massor ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s