Frånkopplar mig 

Nej hörni nu är jag så trött. Ni vet när man lixom når en gräns och det bara inte går längre? Kroppen är bokstavligen som bly och att ens ta sig mellan sängen och köket är som en mils promenad. Där är jag nu. Så idag blev det till att avboka alla veckans aktiviteter och möten med Försäkringskassan och AF och middagar och frisörbesök. Det enda som fick vara kvar är läkarbesöket. 

Ja. Ibland blir det så. Och jag upplever att det är en så otrolig svårt balans att pusha sig framåt i utmattningen, som jag faktiskt behöver göra ibland, och att backa när kroppen säger nej. Det finns lixom inget facit. Jag bara vet att jag måste frånkoppla mig från alla krav några dagar för att repa tillbaka lite krafter. Min nya medicin måste få lugn och ro för att kunna blomma ut och jag behöver vila. 

Så just nu ligger jag i sängen och övertalar mig själv varannan minut till att inte googla ”Voxra biverkningar” eller ”Voxra insättning”. För då kommer jag få läsa om all världens nära-döden-upplevelser. Så mycket skit som står där alltså. Nej min regel om att lyssna på läkaren kvarstår. Hade jag läst Flashback hade det nog känts som läge att ringa och boka gravsten direkt… eller nåt. 

Annons

10 reaktioner på ”Frånkopplar mig 

   1. Vi har kommit iordning fint i lägenheten. Kolla min Instagram @tiimiis för ett litet videoklipp. 🙂
    Arbeträningen igår gick bra, fast när jag kom hem var det som att sticka hål i en ballong och idag är kroppen och knoppen inte alls på topp eller ens i närheten… längtar tills klockan 13 imorgon då jag tar helg.
    Hoppas du mår lite bättre nu. ❤

    Gilla

   2. Åh vilken mysig soffhörna – där vill man slänga sig direkt med en kopp te och NJUTA! Grattis till lägenheten! ❤️ Ja ballongsituationen händer ofta mig också 🙈 typiskt. Men det går över! Jag mår liiiiite bättre men verkligen långt ifrån bra. Men idag hade jag endast en gråtattack (hos doktorn) vilket är framsteg från igår ✌🏻 Hoppas du får en skön helg!! KRAM

    Gilla

  1. Ja var hos läkaren idag igen, han bekräftade att den generellt ger väldigt få biverkningar. Det jag reagerar på nu (känner mig trött och gråtmild) är antagligen insättningssymptom eftersom min kropp inte haft dessa substanser innan (har ju enbart haft SSRI). Så det ska nog gå över. Hoppas hoppas. Men känner inte så mycket effekt än men får nog ge det minst 1-2 veckor trodde farbror doktor 😬 Tålamodet alltså 🙈

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s