Vilken dag! 

Åh idag känns det liiiite bättre. Gårdagen var kasst och fortfarande har jag någon blockad över bröstet som jag måste försöka bli av med. Men det känns lättare i sinnet ändå. 

Och dagen idag hjälpte till så mycket. Jag ska berätta mer om vad vi gjorde men nu måste jag bumsa ner i soffan för att ta igen mig. Jag har hursomhelst träffat massa goa människor, världens gulligaste katt, yogat, fått healing och ätit fantastisk (!!!!) mat. Och fått tillbringa hela dagen i Carols (se även hennes Instagram) fantastiska hus. Jag är tagen. Helt.

Och vet ni? Jag älskar ju Hammarby Sjöstad så enormt mycket men alltså… jag vill bo i Bromma. Direkt när jag klev av i Äppelviken så slog det mig; här ska vi bo. Så nu väntar jag på att Stoffe ska komma hem så jag får berätta för honom om våra framtidsplaner (känner att jag erhåller någon typ av veto när det gäller just platser vi ska bo på) och säga åt honom att lägga span på hus eller flerfamiljshus i Bromma och Alvik. En liten detalj bara; priset. Det är lixom inget kommatecken mellan siffrorna 1 och 7 för en villa där utan dom sitter lixom ihop. Hello? Vem bestämde att just Bromma ska vara så dyrt? 

Jaja. Formaliteter. Jag har i alla fall hittat något jag verkligen känner för så det är väl ett bra steg? Och sen fick jag ett änglakort idag som jag ska visa er vad det stod på. Mitt hjärta bokstavligen brinner. Hon bekräftade det. Healingtjejen. Så mycket kärlek och energi. Så mycket sorg. Så mycket som jag inte vet om framtiden som gör att min energi bara far runt därinne och jag håller bokstavligen på att sätta eld på mig själv. Ett brinnande klot i mitt bröst. 

Annons

2 reaktioner på ”Vilken dag! 

 1. Härliga du 😊 Klart du ska flytta till Bromma så vi kan promenera och prata om stort och litet ibland.
  Ja, och så kan du ju komma och hälsa på Siri också ❤🐾
  Hon är nyopererad idag, kvar på djursjukhuset, mitt kattmammahjärta blöder så jag ligger däckad med migrän. Kompisont liksom… 🤕😢

  Gillad av 1 person

  1. Jaaa eller hur!! Så fint det är i Bromma, det tog andan ur mig. Och Siri pluttan, stackars lilla tjejen. Och kompisont – åh nej! Migrän var lite av en varningssignal för dig väl? Bäst att tagga ner lite… fy alltså. Jag har inte migrän men extrem hjärntrötthet som också spränger mitt huvud vid överansträngning. Hemskt! Bara att bädda skönt i ett mörkt rum och preppa med te och vatten och frukt. Fy stackare! Siri kommer hem snart och rätt vad det är så är hon piggare än nånsin igen 🐒 KRAM ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s