Varva aktivitet och vila

En lugn dag står på schemat. Eller ja, alltså alla ni som undrar hur min kalender ser ut skulle nog sätta morgonkaffet i halsen om ni såg hur tom den är. Jojomensan, typ en aktivitet per vecka står i kalendern. Men det är lagom för mig. Däremellan är jag spontan och sticker iväg på en lunch här och där och nåt yogapass eller en promenad med en kompis eller så. Det måste helt enkelt vara ganska tomt för att jag ska kunna ha utrymmet att orka med spontana saker; som oftast fungerar bäst just nu. Mindre tanke före och mer känsla i stunden. 

Nu har jag haft en ledig dag med Stoffe, en dag med ärenden på stan och en lunch med Isabel i Gamla Stan. Det är några timmars aktivitet tre dagar i rad. Efter det behövs definitivt vila. Så idag planeras det att kolla på The Missing på TV4 Play, blanda ihop raw chokladbollar, handla, gå ut en promenad med grannens Fralla som är ensam hemma idag och sen sömn såklart. Varken mer eller mindre. 

Hoppas ni får en fin onsdag! 

Annons

2 reaktioner på ”Varva aktivitet och vila

 1. Ok, jag sätter kaffet i halsen över hur mycket du orkar 👍 Det är ju strålande ☀️ För mig låter det som att springa marathon, just nu orkar jag precis ta mig från sängen till frukostbordet till soffan till lunchbordet till soffan osv…
  Vet att du haft (och har) det otroligt kämpigt o tufft men tänk ändå att du kommit så här långt, grymt jobbat!

  Gillad av 1 person

  1. Ja jag har ju fortfarande precis såna där veckor: hasa sig mellan sängen och soffan. Att ens resa sig då är för mycket. Hemskt är det. Men numera har jag i alla fall bra dagar och veckor därimellan – det ger så mycket energi! Och som du säger så blir man extra glad för det för att det ligger SÅ mycket arbete bakom. Så många svarta månader. Så då värdesätter man att orka promenera och duscha själv och gå och handla. Låter ju säkert knäppt för många andra!

   Du kommer också få bra veckor! Men det tar sån tid. Så är det bara. Håller timmarna för att du ska få några bra dagar emellanåt i alla fall!

   Har du sett The Missing på TV4 Play? Kollar på den nu, blev besatt. Tips om du också ligger hemma i soffan! KRAM 💜

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s