Bose Quiet Comfort 35 ska avhjälpa min hjärntrötthet 

Först vill jag börja med att säga tack till alla er som tipsat mig om Noise Cancelling Hörlurar. Utan er hade jag aldrig hittat dom här godingarna och inte fått uppleva den härliga avlastning det är för min hjärna. TACK ❤ 

Ett par Bose Quiet Comfort 35 hörlurar är alltså införskaffade. Nu har jag haft dom i en vecka och är så extremt nöjd. Alltså extremt, extremt nöjd. Understruket alltihop. 

Redan dagen efter att jag hade köpt dom så byggdes det upp en stor byggnadsställning utanför ett av våra fönster. Det skulle bytas en balkongdörr på en fransk balkong ovanför oss. Vilket i sig är en rolig historia för grabbarna bytte dörr på fel våningsplan så han uppe på plan fem blev ganska lack när han kom hem från jobbet och hans balkongdörrar var borta. Fast det var grannens under det var fel på. Hur kul är det inte ibland när det blir fel?? Frustade rätt rejält åt den tabben som blev livad här i föreningen – för gamla gubbar skojar man inte så med. Det ska gudarna veta. Nåja! Det slamrades i alla fall rejält här utanför och jag hade tidigare gått bananas och gett mig ut och viftat med armarna och frågat om dom inte behövde raster som alla andra normala människor. Men nu bara satte jag igång mina lurar, aktiverade ljuddämpning och njöt. Det kändes som om jag satt på ett hemligt vapen.

Och jag vet ju att detta inte är lösningen på alla världens problem. Och inte lösningen på hela mitt problem med huvudet för den delen heller. Men det är i alla fall ett hjälpmedel som kan göra att jag för behålla lite mer av min energi istället för att slösa bort prick all kraft på störiga ljud och buller. För att inte tala om bullriga bussar eller barn som skriker. Sånt kan få mig att knäckas på en minut. 

Vi håller tummarna för att Bose kan hjälpa mig lite iaf? Det kunde dom ju bjuda på med tanke på hur många kronor jag tvingades pumpa in i deras kassa när jag köpte dom här *inte alls långsint*. 

Förutom lurarna blev den en tunn, sval tröja i bomull att yoga i och ett läppstift i färg 12 från YSL. Älskar deras läppstift. Sitter som berget. Tummen upp! 

Annons

15 reaktioner på ”Bose Quiet Comfort 35 ska avhjälpa min hjärntrötthet 

 1. Så glad att du blev nöjd!!! 🙂 hade varit lite jobbigt att tipsa om en så dyr grej om det blev ett misslyckad köp..!

  Och haha din balkonghistoria gav mig ett gott skratt!

  Gillad av 1 person

  1. Ja tusen tack för tipset!! Är så glad över dom och redan har jag ju använt dom massor. Så glad 🎧 ⬅️🙏

   Haha ja jag skrattade rejält åt den roliga tabben. Grannen var inte alls lika glad vilket gjorde att jag tyckte det hela var ännu roligare. Såklart. Ibland blir allt tokigt! Hoppas du mår bra eller okej iaf ❤ KRAM

   Gilla

 2. Hahaha den var riktigt rolig! Byta dörr hos fel person. Dolda kameran kanske?!😉
  Wow på ditt läppstift! Enbart den snygga utsidan gör ju att vill-ha-nerven vaknar till liv. Jag unnade mig ett nytt rouge (från Clinique) när jag ändå var på språng. Och eftersom jag ändå var i närheten blev jag ju ”tvungen” att skutta in (allt är relativt) till min favvogodisbutik på Slöjdgatan. *förväntar mig medhåll & förståelse*
  Kram 🌻💚

  Gillad av 1 person

  1. Åhhh klart du ska köpa godis och kolla i din favvoaffär!! Sånt ger massa göttig energi! Ja YSL läppstift är så fina, har använt dom i flera år och skulle aldrig byta. Man ska unna sig såna fina grejer som rouge och läppstift haha!

   Ja det var hysteriskt kul. Ännu mer kul för alla andra tyckte det var ”ett mycket allvarligt misstag” *mutter mutter*. Men det är ju mänskligt att det blir fel ibland! Och detta bjöd ju på gott skratt så tummen upp!

   Hoppas du mår okej efter dina äventyr!! KRAM 💜❤💜❤

   Gilla

 3. Tack för tips! Läst lite om dem nu och blir helt klart sugen. Går det att använda ljuddämpningseffekten även utan att ha musik på?
  Hälsningar Frida

  Gillad av 1 person

  1. Ja det gör det! Jag har hittills bara haft ljuddämpningen på, bara lyssnat på musik en gång. Men det var bra ljud också (sekundärt det där med ljud *himlar med ögonen*). Verkligen toppenbra lurar. Så skönt att få tyst på alla idioter som väsnas runtomkring 👏🎧💣

   Gilla

  1. Ja tack för tipset!! Är SÅ nöjd! Använder dom varje dag, ibland bara när typ tumlarn går här hemma så sätter jag på ljudrediceringen och det blir så tyst och skönt. Sånt har lixom tidigare nästan drivit mig till vansinne så jag har fått tumla när jag varit ute för att slippa höra såna brummande ljud. Tadaaaaa 🎧💣 KRAM

   Gilla

   1. Hej! Slog på stort & köpte mig ett par lurar igår. Tänkt på att en stor energitjuv är att gå i stadstrafik & kopplat ihop det med intryck & då ffa ljud. & även klar skillnad i andra situationer om det är mkt eller lite ljud. Iallafall – läste detta inlägget när du skrev det & finurlat på det. För det behövs finurlas med tanke på prislappen…
    Så fick jag då hem dem igår (min pappa hjälpte mig med nån slags tidig julklapp så att det blev mindre att finurla på ❤ pappor alltså) men de levde inte upp till mina förväntningar :/. När jag läst om dem så har jag fått intrycket av att går man på en gata & en bil kör förbi så blockeras i stort sett allt ljud. Har jag totalt missuppfattat?! Eller kan jag ha haft otur med ett måndagsexemplar.
    Hur upplever du/ ni andra som har dem att de reducerar ljud?

    Gilla

   2. Hej fina du! Ja pappor alltså ❤ Världsbäst! För mig är det en energitjuv med höga, plötsliga ljud typ bussar som kör förbi och även surriga ljud som på restauranger och på stan och tunnelbanan. Så för mig är det viktigast att få bort ”bruset” som alltid ligger i bakgrunden och det gör lurarna. För mig iaf?? Köpte du den modellen med kåpor över öronen? Ska på en visning nu men svarar mer efter det!

    Gilla

   3. Nu är jag tillbaka 😜 Alltså lurarna tar inte bort alla ljud, de är inte lixom dövande utan snarare dämpande. De dämpar brusiga och störande ljud så att du kan fokusera på att föra samtal med den som sitter nära tex. Jag använder mina dagligen; när jag åker till stan, när jag mixar i vår mixer, dammsuger, när tumlaren går, när jag åker kommunalt, när jag är på fik… allt lixom. För mig har de verkligen varit sååå underbara för mitt huvud är ju kaputt 🙄 Typ MASSOR av min energi går till allt ”surr” bara i vardagen. Allt sånt som andra inte hör men för min hjärntrötthet är det så jobbigt.

    Men köpte du dem på Elgiganten? Då får man prova 30 dgr och lämna tillbaka om man inte är nöjd! Jag köpte först ett par Bang Olufsen lurar men de åkte tillbaka, jag var inte alls nöjd med deras ljuddämpning.

    Hjälpte jag dig något?! 😬 Fråga gärna om jag var otydlig eller om du har fler frågor! KRAM 💜

    Gilla

 4. Jo men det var en bra hjälp! Har använt dem lite mera & de var guld värt vid dammsugning & när jag åkte bil långt – då blev jag varse hur mkt brus & den typen av ljud de ändå tar bort.
  Min förväntan var nog att det verkligen skulle bli tyst & då är det inte konstigt att de inte levde upp till det ;). Nu när jag har använt dem & inte tänkt att det ska vara lika tyst som i skogen så inser jag att det ljud som reduceras är så värt ändå.
  Köpte on ear då jag tänkte att de borde vara bäst, men kanske att in ear är mer användarvänligt – tex i sociala sammanhang..?! Använder nu öronproppsgranar i sådana sammanhang men märkt att jag blir fysiskt trött på att ha de i öronen – låter ju skumt men på samma sätt som jag vissa dagar inte klarar av bh/top som sitter åt eller tröja som går högt upp i halsen.
  Kanske ska samla energi & ta mig till Elgiganten & jämföra de olika modellerna ändå, för himla bra med deras öppet köp :).
  Så tack för hjälpen, det hjälpte ❤

  Gillad av 1 person

  1. Har också såna stora som går runt örat. Jag älskar att man kan ha dom och ändå höra vad folk säger, har ju använt mina på X antal middagar etc. Man ser ut som en tönt men så värt för huvudet!! Förstår helt det med öronproppar. Det var därför jag slarvade med dom… tyckte det kändes obekvämt och ekande i huvudet. Prova olika modeller så du är säker på att du hittar rätt, så gjorde jag 🙂 KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s