En sån dag när allt planeras men inget blir av

Vaknade och skulle ta mig in till stan till Stoffes jobb och kolla ut lite kläder jag behöver till våren. Men orkade verkligen inte. Fick då för mig att jag nog behövde gå och simma lite. Men så kom jag på att jag känt mig lite sjuk de senaste dagarna, och att gå till badhuset är ju som att vinka hem förkylningen. Orkar inte alls bli sjuk. Förkyld plus utmattad är en dålig kombo. Det går lixom aldrig över och sen tar det månader att bli okej i kroppen igen. Sämst. Så inget badhus. La mig framför TVn och kollade gårdagens avsnitt av The Missing istället. Käkade knäckemackor. Satte igång Boselurarna och dammsög (hallelulja för tystnaden!). Tvättade. Somnade som en stock. 

Och nu väntar jag på Mathem som kommer med veckans mat för tror ni jag orkade gå och handla igår? Icke. Då gäller det att ta till hjälp från internet och klicka hem all mat från sängen. 

Och sen skrattade jag lite åt bilden nedan. Man känner igen sig i känslan!

Annons

2 reaktioner på ”En sån dag när allt planeras men inget blir av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s