Tjejmiddag i Vasastan

Okej! Ikväll väntar tjejmiddag i Vasastan med en blandning av tjejer som jag känner väl och vissa som är lite mer nya. Bland det bästa av allt är att värdinnan har en 12 veckors cockerspaniel hemma; tror ni jag är peppad?! Hundar alltså. Livet. 

Men lite nervöst såklart för lixom en detalj: orken. Hur ska jag orka? Det har jag ingen aning om. Jag håller tummarna för att dom har en skön säng om jag måste vila och så tar jag på mig mina nya lurar på vägen dit. Och har laddat med mat och massor av vatten och vila på dagen. Vad mer kan man göra lixom. Det blir till att dricka rejält med vin så en inte vet om det är vinet eller utmattningen som gör en dimmig och trött. Sak samma. 

Även om smällen kommer att bli rejäl efter den här kvällen så tar jag risken. För ibland måste man bara ha lite förbannat kul. 

Och sen, efter tjejmiddagen, kommer Stoffe hem. Han har varit i Köpenhamn och jobbat några dagar och ooooojjjj vad jag har saknat honom! Ikväll ska jag krypa ner i sängen och njuta av att kunna vila min panna mot hans axel ❤ 

Hoppas ni alla får en härlig fredagskväll! 

Annons

6 reaktioner på ”Tjejmiddag i Vasastan

 1. Åååh ska du få mysa med valp idag!!😍 Nu blir jag lite avis på dig. Tror du att du får ta ett kort på sötnosen och lägga upp på bloggen?
  Vi hade en kolsvart liten cocker-kille i mina tonår (ett halvår bara dock). Vid ett tillfälle när min mamma var ute och gick med honom så började han halta. Mamma bar honom hela vägen hem. Väl hemma blev han visst ”frisk” igen. Förmodligen tyckte han att det blev jobbigt att gå i den blöta snön som fastnade i pälsen på honom. Hundar, så smarta och gulliga!
  Jag hoppas att du får en supertrevlig kväll med en massa prat, ”lagom” dos vin (helt efter eget tycke & smak) & inte minst en massa gos med hunden!
  Kram 💙💚💙

  Gillad av 1 person

  1. Hahahaha neeeeej vad gulligt!!! Åh hundar är underbara! Har dock en liten Ebba här nu som är 7 månader och extreeemt tonårsobstinat. Gör inget som vi säger. Himlar med ögonen (!!) åt oss nöt vi försöker prata med henne… Yepp. En fas tror jag. KRAM PS fotade vovven åt dig!! Så gullig var han – lilla Hasse 😍 DS

   Gilla

   1. Alltså Hasse, jag tror jag smäller av så söt han är!!!😍 Tack för att du delade med dig av de fina bilderna. Kan man bli annat än störtkär i en sån liten sötnos!
    Hoppas det går bra med busiga Ebba. Skrattade åt att hon himlar med ögonen åt er.😉
    Kram

    Gillad av 1 person

  1. Haha tack! Ja man vet aldrig förrän efteråt hur det går men min läkare påminner mig ofta om att det är bättre att GÖRA saker och avbryta lite tidigare bara. Det värsta som kan hända är att man får åka hem… Ständigt utmana gränserna för att komma framåt. Heja oss! KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s