Dunmoln i hela sovrummet

Och så åkte Esther hem. Min fina trollunge. Hennes matte kom hit och vi fikade lite tillsammans. Hon hade då även med sig sin andra labradoodle, den bruna niomånadershunden. Jisses! Vilken show! I vår hyfsat prydliga lägenhet for den runt som en orkan. Och han är lixom ingen liten orkan, det är en jäkla Grand Danois typ. Ohoj. Nu vilar jag ikapp efter den svettattacken. Ville helst behålla våra möbler och blommor intakta men lixom inte hindra hans lekfullhet. Svår balans. 

Nåja. Kroppen mår väldigt bra av att komma ut med hunden så pass mycket varje dag. På så sätt är det verkligen en stor tillgång alla dagar Esther är här. Samtidigt så blir det att jag ibland, omedevetet, sätter mig själv på plats två på prioriteringslistan. Hon kommer alltid först. Och det är ju inte toppen med utmattningen och allt. Eller jag vet inte. Är det? Måste fundera på saken. Jag känner mig tröttare i kroppen men mycket gladare och piggare av all energi jag får. Ska fundera vidare på detta. 

Sist men inte minst har jag beställt nytt duntäcke. Minns ni mitt lakan? Som jag sov sönder. Nu är det massor av slithål i mitt täcke också (!!) så dunet sprutar i moln över hela sovrummet. Inte superkul om en inte gillar att dammsuga ihjäl sig. Så nytt täcke är beställt, check! Imponerades lite över min förmåga att ta tag i det. En tar inte längre sådant för givet lixom *årets medarbetare 2017*. 

Annons

4 reaktioner på ”Dunmoln i hela sovrummet

 1. ”Nu vilar jag ikapp efter den svettattacken” hahaha! Har skrattat mycket åt det.😂
  Kan se det framför mig…

  Ska bli spännande att ta del av dina funderingar som du nämner här. Viktiga saker som många av oss (antar jag) brottas med!

  Fina du, jag vill också passa på att tacka dig för alla dina svar på mina kommentarer. Det är så roligt att få ta del av!

  Nu ska jag kliva upp och äta frukost. Samt klappa dammråttorna – de enda djur som kommer in i vårt hus.😨
  Kram 💖

  Gillad av 1 person

   1. Måste bara berätta, jag tog en liten promenad nyss. Träffade då en granne som var ute och gick med två hundar (som hon tar hand om ibland, som du med Esther). Vi gick en liten runda tillsammans och jag fick hålla i valpens koppel. Vilken lycka!😍
    Så mysigt att få gosa lite med hundarna.
    Jag hoppas att du mår bättre idag!
    Kram

    Gillad av 1 person

   2. Åhhh vilken härlig glädje! Jag blir också alldeles lycklig av hundar och speciellt dom där små alltså… sånt kan ge energi i flera timmar! Vilken dag du hade 🙏 KRAM

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s