Skogspromenad med bulldoggen

Idag har jag och Sandra, min granne, varit ute på skogspromenad med hennes hund Frallan. Så vackert det är ute med all snö! Och kallt. Älskar kyla så jag njöt prick hela promenaden av att det isade på kinderna. 

Mitt huvud känns lite bättre men så fort jag slarvar med att börja tänka för mycket eller kolla på telefonen typ tre minuter så är jag tillbaka i huvudvärk och hjärntrötthet. Så jag försöker verkligen göra mitt bästa för att vara här och nu. Puh. Har man aldrig haft hjärntrötthet (som man ju får av utmattning, stroke, operationer i hjärnan mm) så tror jag inte ens att man kan föreställa sig hur frustrerande det är. Att inte ens kunna tänka utan att hjärnan sväller upp och trycker på inifrån. Det gör fruktansvärt ont. Och är obehagligt. 

Nåja. Nu ska jag laga en bönstuvning enligt ett recept från Jamie Oliver som jag hittade. Det är ett riktigt långkok så det blir till att sätta på grytan och sen lägga sig och vila tills den är klar. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s