Mer sjuk än vanligt 

Idag kommer inget spännande här. Jag är helt genomförkyld och ligger nedbäddad i feber och rejält många snorpappersbollar. Fy fasen. Har ont i hela kroppen och känner mig så långt ifrån peppad på något överhuvudtaget just nu. 

Over and out från sjukstugan. 

Remembering this ❤️

Annons

4 reaktioner på ”Mer sjuk än vanligt 

  1. Usch vad jobbigt, stackars dig! Jag hoppas att du piggar på dig snart. Om jag hade uppfunnit någon mirakelmedicin hade jag skickat den till dig! Jag hoppas du får en så bra helg som det bara går. Kram💗

    Gillad av 1 person

    1. Åhhh tack vad fint! Ja NÄR kommer medicin som botar förkylning lixom? Kanske aldrig iof för bör vi måste ju stanna upp någon gång och låta kroppen vara och sköta sitt. Låta kroppen läka. Hoppas du får en fin helg!! KRAM 💜💜💜

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s