Tylösand

Detta kan vara vara en av de vackraste platserna på jorden. Ljuset här är magiskt och landskapet så varierat och vackert. På ena sidan är det kargt och stenigt och på andra sidan är det sanddyner så långt ögat kan nå. Som vi njuter. Idag har vi gått långpromenad på stranden, ätit lång frukost, badat i varm pool utomhus, ångat oss i ett hamam… Nu blir det vinprovning för resten av gänget men jag stannar på rummet och tar igen mig, krafterna räcker inte så långt så det gäller att balansera med det man har. 

Utsikten från vårt rum är den första bilden… Så det är inte direkt jobbigt att behöva ta igen sig på sängen idag. 

Annons

9 reaktioner på ”Tylösand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s