Inredningstankar och ett rörigt huvud 

Idag har det inte direkt hänt så många knop. Jag har vilat, väntat på ventilationskillar som skulle komma mellan 8-17 (!!??), promenerat med Emma, letat inspiration till lite fix vi ska göra i badrummet och även resten av vårt hem, kollat Gilmore Girls och lagat mat. Varken mer eller mindre än så. 

Någon som känner igen sig i att soffan alltid ser ut som kaos? Jag spenderar gaaaanska mycket tid här och myser till med filtar och kuddar i massor, och vem orkar städa iordning varje dag? När jag var liten var man tvungen att städa upp soffan efter sig varje kväll, och nu är jag vuxen och då får den vara hur stökig som helst! Tralallaaalaaaaa! 

Badrumsbilder: HusmanHagberg

Och inspon ovan hittade jag för badrummet. Trä och grått och växter. Vi har likadana gråa toner i badrummet så jag tänker nog addera trä och grönt till det. Och även lite linnetyg på ett ställe faktiskt. Och läder på några handtag. Mer av allt så kanske vi är hemma. Och förutsatt att han jag bor med är okej med mina tankar. Men jag får faktiskt titulera mig chef över inredningen ändå tror jag. Så jag har sista kortet att lägga. 

Den här bilden hittade jag på fåtöljer. Åhhh blev så förälskad! Måste ut och leta på auktion tror jag och sen klä om. Hur fint??! 

Nu: chaite och nedvarvning. Sov krassligt inatt så jag funderar på om jag antingen har för mycket i huvudet just nu, att kreativiteten går för fort därinne, eller om det bara var en dålig natt helt enkelt. Som alla ju har ibland. Det tåls att tänkas på. 

Annons

4 reaktioner på ”Inredningstankar och ett rörigt huvud 

 1. Nu är du en sådan där knäppfia igen 😉 ”Har inte gjort många knop” Promenerat, lagat mat, tittat på serie, letat inspo och väntat… Hmmm 😉 MEN väldigt fin inspo du bjuder på. Hahaha soffan, tidningar, filt och kuddar i en salig blandning idag, som så många andra dagar. MEN gillat inte. Själv kämpar jag med att via medvetet. Behöver få till medveten vila så att jag återhämtar mig på riktigt! Skrev av mig min ”frustration” på min blogg idag

  Gillad av 1 person

  1. Haha jaaaa jag kände det nästan när jag skrev det – att det ju ändå var en del grejer på samma dag 🙄 Jag läste ditt inlägg, det fick mig att fundera SÅ mycket. Och att ta hit Esther, vår lockiga lilla vovve, för jag kom på att det nog kan vara en bra aktiv vila för mig. Att umgås med henne. Så ska jag fundera vidare på hur jag kan tänka och göra med vilan och vad som passar mig. Hmm… tills vidare ligger jag här med den här kramgoa tjejen. KRAM

   Gilla

 2. Haha soffan känns igen, så ser vår ut också! Just nu matchar soffan min hjärna, om du förstår vad jag menar..?! Den där berömda volymknappen var uppvriden på ”full spätta” igår. Först kiropraktorn och sen julklappsinköp till sonen. Och så lite andra ärenden på det. Jag är trött idag och det känns som jag har en centrifug i huvudet. Nu står det VILA på schemat. Fina inspobilder du bjöd på! Just ja, köpte Lumene cc cream igår! Ser fram emot att prova den. Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Haha ja den matchar hjärnan – så sant 😝 Ja som du förstått har jag också såna dagar ibland, det har vi alla. Livet blir ju så ibland. Så då vilar man nästa dag lixom. Jaaaa åh vad kul hoppas du gillar cc creamen – jag älskar den!! KRAM på dig och hoppas du fått vila ikapp idag 💜

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s