Ny lägenhet? 

En sak som hände i helgen, som jag inte berättade om, var att vi nästan köpte en ny lägenhet. Ja exakt; nästan

Vi var på visning och blev sådär störtförälskade båda två i utsikten och lägenheten och sen var allt igång. Kolla av lånen med banken. Prata med mäklaren. Prata ihop oss om hur vi tänker inreda. Kolla nya möbler. Ja, vi flyttade nästan in mentalt i den nya lyan. För den kändes som vår på något sätt. Som att den var menad för oss. 

Men sen, i sista stund (imorse) backade vi ur. Vi pratade massor igår i bilen påväg till Ekerö (vi satt fast i bilkö i två timmar så en hel del snack hinns med under den tiden) och igår kväll och imorse pratade jag med pappa och vi vägde för och emot. För att tillslut bestämma oss för att energin kanske inte finns ändå. Att det är för riskabelt att flytta när jag just kommit på benen och ska investera prick all min energi till att bli bättre och bättre och bättre. Minimera läckage. Och en flytt och försäljning av vår egen älskade lägenhet kan ju ge fantastisk energi men det kan också ta. Det vet vi inte ännu ju. Men slutsatsen var att det blev för riskabelt. 

Så nu kan jag ju bjuda er på några bilder av lägenheten vi tänkte köpa. 

Och vår inredningsstil är inte i närheten av sådär avskalad och prydlig. Men det får ni bortse från. Ni har ju sett lite bilder från vårt hem så ni vet ju att det är mycket färg och mer vilt. Det hade kunnat bli så fint det här. Men nu när vi har bestämt oss så älskar jag på något sätt vår nuvarande lägenhet ännu mer. Som en nyförälskelse. Fönstrena från golv till tak och alla dubbeldörrar ut till balkongen från olika rum och dessutom den franska balkongen i mitt yogarum. Det har verkligen en charm. 

Alla bilder tillhör Fastighetsbyrån. 

Annons

4 reaktioner på ”Ny lägenhet? 

 1. Klokt att vrida och vända på drömmar man har. Ibland behöver man stanna upp även när man redan känner att man står still. Vi sålde vårt hus när jag var som sjukast, absolut det bästa vi gjort. MEN det var även en del till att få ett lugnare liv, då vi valde att flytta till våning och underlätta vår vardag. Kram

  Gillad av 1 person

  1. Ja jag förstår verkligen den förändringen, att bo i lägenhet är ju så enkelt på så många sätt. För oss skulle det ju inte bli någon skillnad så sätt, eftersom vi bor i lgh redan på samma gata dessutom, så vi backade. Ibland glömmer man hur bra man har det lixom! KRAM

   Gilla

 2. Känner igen det där. Köpte nästan en lägenhet ganska spontant nyligen, la ner det delvis pga bristande ork men köpte nästan en annan veckan efter. Båda visserligen nybyggen så inte inflytt snart men ändå en stress och jag insåg som ni att jag faktiskt trivs i min lägenhet, ännu mer klarnade det jag kort efter tittade på färdiga lägenheter och insåg att jag ju varken vill eller orkar flytta nu 🙂 slutar inte kolla hemnet men ändå trevligt att känna att nuvarande bostad faktiskt är den bästa för mig i nuläget. Men det gav en kick att överväga det innan tröttheten överskuggade den!

  Gillad av 1 person

  1. Ja men är det inte konstigt hur man lixom plötsligt inser: men vi har det ju jättebra här! Att det krävdes ett skarpt läge för att polletten ska trilla ner. Haha ja en kick är det, tror min hänger i för plötsligt fick jag energi… vänta bara… snart kommer tröttheten 😬 ZZZZZ….. KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s