Lunch i Gamla Stan

Idag känns kroppen lite piggare men huvudet är riktigt illa tyvärr. Hjärntröttheten tar kål på mig! Men hursomhelst så var jag extremt rastlös efter tre hela dagar ensam i sängen så jag bokade in en lunch med Isabel i Gamla Stan (bra för då kan jag cykla dit på några minuter). 

Och lunch åt vi på Café Stiernan som serverar Ramen Nudelsoppor och gott kaffe. Vi pratade om deras bröllop på Seychellerna i sommar, vad som är utmattningsattacker och vad som är vanliga ångestattacker, hur svårt det är att känna av kroppens status, roliga historier som skulle muntra upp mig (yepp det fungerade), om att våga ta för sig som tjej och allmänt babbel om yoga. Alltid yogan. 

Jag fick se deras nya kontor också en sväng. Yey! Det är så inspirerande. Kanske minns ni det här inlägget jag skrev om deras kontor på Karlavägen? Nu har de alltså flyttat in i en stor lägenhet i Gamla Stan som var såååå mysig. Djupa fönsternischer, kakelugnar, låga dörrar, sneda golv, soffor, mjuka mattor… åhhh. Drömmigt. Jag blev såklart megainspirerad (trots min hjärntrötthet, det ni!) och vill så gärna ha ett liknande ställe att jobba på. Sådär lugnt och hemtrevligt och inte alls kontorskomplexigt. 

Nu har jag jätteont i huvudet såklart så nu blir det vila. Känner mig i alla fall betydligt gladare vilket är underbart! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s