Hämtmat och vila

Just idag har jag inte så mycket att dela med mig av. Jag mest vilar, har varit ute en sväng (!! – ja det är väl värt två utropstecken, eller?) och tagit det lugnt. Nu har Stoffe kommit hem så vi ska väl laga mat… eller nej. Vi hade tänkt laga mat men jag tror vi beställer hem något. En sån dag idag. Och det är ju helt okej. 

Hoppas ni får en fin lördagskväll! 

Bilder från förra veckans lördagseftermiddag i Blekinge. 

Annons

2 reaktioner på ”Hämtmat och vila

 1. Kloka ni som köper hämtmat! Här har det varit tårar rädsla och ångest blandat med ungdomarna som bakat pepparkakor och mannen som fixat saffransbullar. Men där hjälpte jag till lite. Pepparkaksdegen var köpt OCH dessutom färdigkavlad. Tjoho vad de kan på bageriet. Frågade i fjol om vi kunde köpa deras deg då deras pepparkakor är så goda. Inga problem blev svaret med en följdfråga ”vill du att vi kavlar den också” YES! så enkelt, helt rätt tjocklek och allt MEN fråga inte vad det kostade! Thomas trodde jag var tokig när han hämtade degen. Fin kväll söta! KRAM

  Gillad av 1 person

  1. Ja jag försöker verkligen skapa nya banor i hjärnan, att inte lägga lixom den sista energin om jag är trött på att laga mat utan det är faktiskt TOPPEN okej att hämta hem mat. Allt behöver inte vara vällagat och allt sånt… pizza duger ibland!

   Neejjej ångest och rädsla. Blä alltså. Men pepparkakor har vi ju sagt löser det mesta? Såå smart att be bageriet om deg? Även om det låter dyrt 🙈 Men dyrare är det att bli helt matt av att göra egen deg, sura över att den smular, kavla sönder den mm… Fin första advent idag och njut av pepparkakorna 💜 KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s