Vinterland 

En lugn dag ligger framför oss. Stoffe jobbar en stund men när han slutar så ska vi hem till Emma och Calle som…. har flyttat in i huset mittemot oss! Igår! Wow alltså. Vilken känsla det är. I Helsingborg var vi nästan grannar, men sedan vi flyttade till Stockholm så har dom bott på Kungsholmen och vi här i Sjöstan, tills nu då. Vi tyckte alla att det så är så mycket roligare med spontana häng och middagar och tedrickande och vinsörplande precis så som när vi var bodde i Skåne, så vi bestämde oss för att alla bo på samma gata igen. Va? Den lyxen.

Idag ska vi få kika på deras nya lägenhet som vi alltså inte ens sett än irl. Så spännande. Vi letade faktiskt upp den på nätet ihop den här kvällen (!) och redan dagen efter fick de en förhandsvisning och skrev kontrakt. Det är en riktigt höjdare högst upp i huset med två plan i etage och två terasser med fri utsikt över vattnet. Häftigt. Idag lär det vara rena solhälsningen däruppe. Och jag kan lixom inte låta bli att vara så förbaskat stolt över Emma som tjänat ihop alla pengar själv. Hon sa upp sig från sitt toppjobb i London för att hon tyckte hon jobbade för mycket. Efter det reste hon runt i två månader och tog ytterligare ett par månader ledigt och sen startade hon istället sitt eget företag för tio månader sedan för att kunna styra sitt eget liv fullt ut. Och ja ni kan ju gissa hur det går? Hon är så jäklarns inspirerande och bryr sig aldrig om att följa mallen. Hon satsar alltid på sina drömmar och för mig står hon för att alltid våga. Emma, Emma. Världens roligaste är hon också, inte illa ju ❤

Well well. Esther och jag har varit ute på förmiddagspromenad i solen. Passade på att knäppa av ett par bilder eftersom ljuset var så vackert mot snön. Men njöt mest av solen annars, så varm och skön mot huden.

Hoppas ni njuter av er lördag ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s