Reflektioner

När vi satt på planet i onsdags så kom en så stark känsla över mig. Den lixom rullade in, så som vissa känslor gör, och satte sig i hela kroppen och sedan dess har jag inte kunnat släppa den. Eller velat släppa den heller för den delen. För jag kände mig så tillfreds. Eller ja, jag tror att känslan kallas tillfreds? Typ nöjd. Content. Happy. Joyful.

Trots att jag hela mitt liv strävat. Efter allt. Velat ha mer. Vara mer. Göra mer. Så har det aldrig egentligen gjort mig lyckligare mer än för en liten stund. Och nu har jag ingenting av allt det jag strävat efter; bara sådant som jag faktiskt förtjänat med ren kärlek. Min fantastiska pojkvän, mina vänner, min familj, Stoffes familj, mina mostrar, vårt mysiga hem, min yogamatta, mina gemstones, möjligheten att vara på min yogastudio…. allt det där som innan ”bara fanns”. Det är allt som betyder något nu. Och trots att jag varken har ett jobb, inga fancy vardagshistorier att dela med mig av, är sjukskriven, har en kraschad karriär bakom mig, tjänar inga pengar… så är jag så tillfreds. Mer än jag någonsin varit. Och då kom det till mig att det lixom inte är något att sträva efter. Allt det där som man tror att man behöver. För det som egentligen behövs är mat på bordet och en rejäl dos kärlek.

Annons

4 reaktioner på ”Reflektioner

  1. Åh vad glad jag blir att höra det! Så sant, att inget annat betyder något, fast man är så säker på att allt annat betyder något. Känner mig så tacksam att jag fick lära mig detta medan jag är hyfsat ung, att jag inte höll på att sträva efter allt det där ytliga hela mitt liv. Kram

    Gillad av 1 person

    1. Ja precis, där och då är man HELT säker på att det betyder något. Att man behöver det. Annars rasar allt. Och sen när allt rasat så tänker man; vad fasen behövde jag allt det där till?? Jag är också tacksam att jag fick den här läxan ung för då kan jag ta med mig detta in i resten av livet och försöka leva efter deviserna jag tagit till mig som viktiga. Ända många saker utmattning för med sig som är helt ovärderliga.. verkligen. KRAM

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s