Senaste dagarna i händelser

De senaste dagarna har jag vilat ikapp för att låta kroppen ta den energi den behöver för att komma igen. Jag har varit hemma hos Therese för att promenera och sparka löv och titta på hästarna på Gärdet och äta middag och prata, prata, prata massor. Skönt att dela ibland med henne för våra killar är delägare i samma bolag så vår vardag ser väldigt lika ut med sena kvällar, mycket jobb, mycket resor och såklart en del representation och smilande för människor vi undrar vilka tusan det är egentligen. Jag har tänkt på Eva Svärd som var på hotell Diplomat i helgen med sin man och jag har hoppats flera gånger om dagen att dom har en helt fantastisk helg. Jag har saknat Stoffe som är i Amsterdam några dagar. Jag har bombarderat Stoffe med SMS om att jag vill köpa en Vitamix mixer för att kunna laga massor av goda smoothies, nötsmör, hummus, soppor, juicer. Ja allt. Stavmixern börjar kännas lite liten och jag vill ha mer smoothie så jag kan fylla flaskor och dricka under dagen för boost. Jag har läst ByLittleNeas inlägg och tänkt att det är bland det bästa jag läst. Det kommer inifrån och träffar mig rakt in i ❤ Ilskan, frustrationen, sorgen, uppgivenheten. Så ärligt. Fina Nea, det kommer bli bättre! Jag har yogat på studion. En klass mjuk hatha och jag kom på varför jag verkligen älskar yogan så mycket. Måste påminna mig själv om att de mjuka klasserna är mina favoriter. Och flow. Och vinyasa. Och allt. Älskar yoga. Jag har sparkat i gula löv som ligger i drivor på vår gata. Magi. Jag har velat stanna tiden för utanför vårt fönster står fyra stora träd som brinner i gult och orange och rött och våra fönster går lixom ända från taket till golvet så jag tror träden står i vårt vardagsrum och det gör bara allt så mycket vackrare. Att dom står där. Och jag vill att det alltid ska brinna likadant som precis just nu. Jag har hängt med min granne Sandra på snack och promenad i Nackareservatet. Jag har lixom två tjejer i min egen ålder som bor på samma plan som jag i varsin lägenhet – lyxen? Att alltid ha någon att gå över till och snacka, låna mjölk, dricka te.. Allt det där. Tryggheten. Och nu ska jag sätta mig på ett fik och skriva ett par grejer i någon timme. Unna mig en måndagscappu, lite mascara på ögonfransarna och ett läppstift. Så kickar vi igång den här veckan!

Annons

4 reaktioner på ”Senaste dagarna i händelser

 1. Men gulle dig! Har känt dina tankar OCH helgen blev fantastisk! Vi tog tåget tillsammans, tanken var att jag skulle möta upp Thomas på hans kontot i Gamla stan men han valde att vara ledig hela dagen. Checkade in och sedan blev det lunch på NK. Efteråt var tanken att vi skulle gå till Slottet och titta på utställningen med brudklänningarna MEN jag gjorde ett aktivt val och valde hälsan. Ville gärna se klänningarna men kände om jag skulle orka middagen så fick det bli champagne och tupplur på rummet istället. Bra val! Innan vi tog oss till La Rouge (vilken restaurang och vilken mat… ett toppenställe för oss med ljudkänslighet, hela stället är draperat med tyg – ljuddämpare de lux) mötte våra vänner Arijana (@interiorbyjana – på Insta) och hennes F upp oss. Så höga skratt och djupa samtal. Summa sumarum en fantastisk dag! Dina tankar gjorde mig gott! Dagen efter var lika fin med bl a lunch på Rich.

  Tänker som du kring yogan, den är så välgörande för mig! Läser ditt inlägg om och om igen, så mycket fin klokskap du förmedlar. KRAMAR i massor!

  Gillad av 1 person

  1. Åh vad glad jag blir att ni hade det så bra!! Lät som en helt magisk helg ju! Och smart att stå över bröllopsklänningarna. Man måste lixom prioritera. Det gör vi också alltid när vi är iväg… sammantaget ser det ut som vi gör massor av grejer här i bloggen men om man sprider ut allt så ser man hur mycket vila det ligger emellan varje grej. Vi slappar alltid 3-4 timmar på hotellrummet på eftermiddagen, det behövs ju för att orka middagen 😋

   La rouge måste jag kolla – har aldrig hört! Vi ska ut med svärföräldrarna i helgen så kanske ska kolla upp det stället? Alltid kul med ny inspo.!

   Tack fina du ❤️ Ditt stöd betyder så mycket. Så kloka ord du alltid kommer med 💕 KRAMAR!!

   Gilla

 2. De serverar endast fisk och entrecote, till entrecote väljer man tillbehör, jag valde allt med tryffel, tryffelmos, tryffelsmör och tryffelbea… ljuvligt. Till förrätt blev det en carpaccio, Thomas tog råbiff. Så mätt när vi kom till desserten, jag tog endast en tryffel till kaffet och Thomas tog min favo, crème brulée. Allt var yummy. Restaurangen ingår i F12 (visst heter det så?) MEN det bästa var nog ljudnivån som var så tyst. Fullt vid alla bord men vi hörde inget ifrån de andra tack vare allt tyg, så så skönt. KRMAISAR ❤

  Gillad av 1 person

  1. Bokat och klart! Lördag blir det Le Rouge med svärisarna! Tack för tipset ❤ Älskar också allt med tryffel. Brukar beställa in som side en pommes frites med tryffelmayo på restauranger… mmmmm! Yum! KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s