Återhämtning

Även om jag inte känner mig supertrött efter resan så vet jag hur viktig återhämtningen är för mig. Så nu vilar jag ett par dagar här hemma. Idag är en sån dag när jag fortfarande har på mig tröjan jag sov i inatt och håret i samma knut som igår. Läser nya ELLE, kollar ikapp serier, sover, tvättar för att få bort all sand ur våra kläder, pratar med vänner för att recapa vad som hänt i veckan och sånt… Sen var Brie-osten i kylen påväg att gå ut så den behövde ätas upp *vad synd*. 

Hoppas ni får en fin fredagskväll allihop! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s