Hej från Vasastan

Är i Vasastan med min goding eftersom vi ska på ett möte och sen äta lunch ihop. Såna dagar alltså. Älskar Stockholm just då. 

Igår innan jag skulle sova låg jag och funderade på om det är en ny fas jag gått in i? Nyorienteringsfasen i utmattningen? Känner i vilket fall att jag har mycket mer tankar i huvudet, jag funderar mindre på om jag är trött eller matt och mer på vad jag faktiskt vill fylla mina dagar med. Det borde vara ett gott tecken. Men jag har lärt mig att inte dansa jive vid flodkanten innan jag tagit mig över, mycket kan hända på kort tid. Min läkare påminde mig häromdagen i telefon om att ha fokus på rätt saker. Inte göra för mycket. För just detta är jag, och alla i min närhet, överens om att det är min största svaghet; att jag blir för entusiastisk för snabbt och använder för mycket av min energi vid dessa tillfällen. Nu gäller det alltså att hålla i tyglarna, planera in vila och återhämtning och inte göra för många saker per vecka. 

Denna veckan har jag ändå ganska mycket planerat faktiskt, även om det inte är stora saker. Men för mig är det fortfarande mycket att göra mer än två-tre grejer per vecka. Så, ett test då helt enkelt. Hur stilla och rolig jag kan ta mig an den här veckan. På schemat står Stoffes födelsedag på lördag, en middag med vänner, läkarbesök, lunch med Isabel i Gamla Stan, yoga med Therese på Yogayama (heeey ska jag våga testa igen efter senaste gången?)… För ett friskt öra låter det mest som: är det bara det??! Inget mer? *vad nojjar tjejen över, Goooosh* Men ja. Det är det. För däremellan ska jag laga mat, ta nån promenad eller tre, vila, duscha, plocka ur diskmaskinen. Sånt som också tar min energi helt enkelt. Så jag måste fördela ut rätt mängd hela tiden. Inte för mycket så jag blir trött men heller inte för lite så jag blir rastlös och uttråkad. 

Nåja. Låt oss köra igång! Först ut är möte med Stoffe och nu ser jag honom ❤

Idag sportar jag en sweater från Max Mara med härliga pärlbroderier. Love it! 

Annons

4 reaktioner på ”Hej från Vasastan

  1. Låter härligt att du känner en positiv förändring och sug efter att blicka framåt och lyfta blicken lite. Samtidigt klokt att vara medveten om din förmåga att rusa för fort när det är roligt. Utmaningen blir ju att kunna ta sig framåt i lagom snigeltakt ❤ kram

    Gillad av 1 person

  2. Känner så igen det. När det väl känns lite bättre kan jag inte hejda min entusiasm. Men vi bygger ner och sen bygger vi upp igen, eller hur?! Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s