På båten! 

Är påväg in till hudläkaren, han som håller koll på min acne. Han tyckte sist att min hy inte var tillräckligt bra och ville sätta in roaccutan och p-piller. Men… Eh.. Nej?! Min hy är superfin tycker jag! Knappt en kvissla förutom under ägglossning och kanske pyttelite innan mens; men det är väl normalt? Ska i alla fall dit idag för uppföljning så han får kolla igen, vårt senaste möte var innan sommaren. 

Tog ett par mobilbilder från bryggan innan båten gick. 07.20 och solen hade precis lyft. Har med mig min cykel så jag kan cykla hem (orkade inte cykla båda vägarna) och kände mig så.. Glad. Över äventyren jag och min cykel gör ihop varje dag. Över att kunna bo såhär precis intill vattnet. Över att jag och Stoffe hade en så rolig morgon. Över kaffet som väntade på båten. Ja allt. Så mysigt. En helt vanlig tisdag. 

Hoppas ni får en härlig start på dagen och njuter lite extra av något litet idag ❤

Annons

7 reaktioner på ”På båten! 

 1. Vad härligt det låter! Fram för fler helt vanliga tisdagar som bara blir så där toppenbra. Hoppas läkarbesöket gick bra och att du fick en fin cykeltur hem igen. Kram!

  Gilla

  1. Ja eller hur – fler såna tisdagar! Cyklade hem och överlevde, vissa stockholmare cyklar som om det vore Vättern runt! Jag är lite mer slow så en är rädd att bli överkörd 😂😁 Kram!

   Gilla

 2. Hej fina du!
  Läser din blogg och jag tycker du är så inspirerande och stark. Det är så att vi ska göra avsnitt om utmattningsdeppression i Ångestpodden och vi tänkte att vi ville läsa någon av dina texter du skrivit eftersom du skriver och beskriver så otroligt bra. Har du någon som du tycker beskriver lite extra bra som vi skulle få läsa upp?
  Hälsa Kristofer!
  KRAM ❤
  / Ida

  Gillad av 1 person

  1. Hej fina! Åh vad gulligt, jag visste inte ens att du hittat hit finis! Lyssnar ju på er podd – så roligt och coolt att den är så STOR (är löjligt stolt över er!!). Såklart, vad glad jag blir! Ska rota runt lite bland texterna som beskriver hur det känns att vara ha utmattningsdepression, för jag antar att det är något sådant ni vill ha? När behöver du texten? KRAM fina ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s