Life is Wild

Idag tog jag mig in till stan för att fixa lite grejer på Stoffes jobb. Behövde tydligen lite nya höstkläder… Och så fick det bli!

Oftast handlar jag inte mina kläder själv utan det är Stoffe som fixar hem allt. Det enda jag själv handlar är när jag köper saker på COS (pga älskar!) och lite strökläder på HM och sånt. Men mest har jag alltså en man som fixar hem det jag behöver – skönt! Dock är jag ändå väääärldens jobbigaste när det kommer till kläder för alltid när han tar fram plagg till mig så är det samma visa:

Jag: ”Jag gillar bättre mina gamla jeans älskling”

Stoffe: ”Men dom är ju urtvättade så du borde köpa ett par nya”

Jag: ”Jaha…” *suck* ”Men den där tröjan gillar jag inte heller! Jag vill ha en sån från Acne men i en annan färg, en sån som jag har”

Stoffe: ”Men babe den är från höstkollektionen för två år sedan, den finns inte längre.”

Jag: *blir putt* ”Kan du inte ringa Acne och fråga om de har nån över sedan dess?”

Stoffe: ”Nej men jag har ju tagit fram jättefina koftor till dig här. Prova dom först så får vi se.”

…. And it goes on. And on. And on. Av alla typ 20 plagg han tagit fram/hem behåller jag kanske max två, för alla andra tyckte jag var obekväma, sticksiga, för tajta, för stora, fel färg, fel tyg…. Ja allt. Och grejen är att jag vet hur jobbig jag är så jag antar att det är tur att inget annat stackars butiksbiträde därute råkar ut för mig. Detta är inte ens en överdrift utan Stoffe kommer säga när han läser det här att det är värre än så. Yepp. Stockholms krångligaste tjej när det gäller nya kläder. 

Men hursomhelst! Kom hem med: två par jeans från Acne (en modell jag aldrig haft innan – hör och häpna!) och ett par till smileyskor från Acne i mörklila (alltså samma som jag redan har men en annan färg *living on the edge*) och ett par Ballys i svart (som jag också redan har ett par men i en annan färg… Blir nästan trött på mig själv). Ska visa när jag orkar packa upp sakerna ur kassarna i hallen. Dvs en annan dag 🙂 

Med vänlig hälsning,

Äventyrslysten och nytänkande 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s