Saltsjö Duvnäs

Bestämde mig för att göra en utflykt med mig själv idag så jag cyklade helt utan mål ut mot Nacka. Tillslut hamnade jag i Saltsjö Duvnäs och hamnade nästan i eufori pga alla vackra hus! Dessutom hittade jag ett supermysigt Eco-fik som heter Koloni (samma som på Biblioteksgatan) och åt lunch på deras vackra innergård. Nu känner jag för att köpa hus om man säger så… *klirririrririirir* *ljudet av pengar som lämnar bankkontot* *och stressen som sedan stoppar upp hela maskineriet*

Annons

2 reaktioner på ”Saltsjö Duvnäs

  1. Klirr Klirr… 😉
    Vilken underbar miljö! ♡
    En promenad till det där fiket när som helst och en promenad bland hav och båtar och en liten paus på bryggan! O SUP yoga…hette det så? Härligt iallafall…
    Underbart ☆

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s