Dagarna i Split

Dagarna här är ganska lika. Vi har saktat ner tempot rejält och fokus ligger på njuta, vila, mat och yoga. Samma visa varje dag: efter frukosten är det ner till stranden för vila i solsängarna, läsa, bada och spela ping-pong. Efter en stund släpar vi oss till beach restaurangen 7Palms för deras goda grekiska sallad och vila i skuggan. Varm mat är inte ens att tänka på… Mitt på dagen drar vi oss undan solen och ändå sitter man på restaurangen och det rinner svett på kinderna, ryggen, magen… Så tar man varm mat lär man önska att man blev till en pöl så man kunde rinna ner i en brunn någonstans och svalka sig med det övriga vattnet. Typ.

Efter lunch är det mer vila, bad och ping-pong och sen drar vi oss in på rummet och bara vilar och tar det lugnt några timmar. Sen är det dagens bästa: yogan! De har ett skönt, svalt gym här som vi är på (utomhus blir för varmt) och det är helt underbar utsikt, svalt, stort och perfekt för yoga. Mmm… Sen vankas dusch, middag och mys på hotellrummet.
Så, inte massor av spännande rapporter härifrån. Vi mest lever i stunden och njuter av att bara vara tillsammans. Idag ska vi hyra varsin SUP-board (en stor surfbräda som man står upp och paddlar på) och paddla in mot Split och kolla läget där från vattensidan.
Hoppas ni alla har en fin måndag ❤
Annons

2 reaktioner på ”Dagarna i Split

  1. ÄLSKAR att ni också spelar ping-pong! hahaha! det är vår favvoaktivitet på semester. förutom när jag hittar på nya ”tricks” i poolen. jag vill också ha en SUP-bräda!!!

    Gilla

  2. Haha gör ni också det?! Vad kul! Bi spelar jämt ping-Pong och jag gör också trix – ber alltid Stoffe titta när jag voltar och rullar runt och ibland måste han fota haha. Ni måste testa SUP!! Alltså ska köpa en bräda hem, det var sååå kul! Ska köra en timme om dagen nu, den var verkligen semesterns roligaste aktivitet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s