Ge dig själv din kärlek

 • In a society that profits from your self doubt, liking yourself is a rebellious act

  Sätt sig ner i stillhet i ett par ynka minuter ikväll. Välj en fin plats, antingen hemma eller kanske utomhus på en plats du tycker om. Vänd handflatorna uppåt för att få mer energi till kroppen, låt dem vila mot låren för att grunda eller för dem samman framför bröstet och låt i så fall tummarna vila mot bröstbenet. Känn fysiskt hur kärleken till dig själv, allt du är och allt som finns i ditt liv strömmar ut genom bröstet. Som ett ljus som strömmar från hjärtchakrat. För ihop händerna framför bröstet och tacka dig själv och din kropp för allt ni tillsammans klarar av varje dag. Det är fantastiskt. 
  Efter det kommer du definitivt möta världen med mer tålamod och kärlek. Låt alla ta del av ljuset inom dig. Våga dela det med andra. 

  Hoppas ni alla har haft en fin internationell yogadag. 

  Namaste. 

Annons

2 reaktioner på ”Ge dig själv din kärlek

 1. Så otroligt fint! Det ska jag försöka göra lite då och då. Just nu tränar jag mycket på att lära mig att tycka om mig själv och det går bättre och bättre. Jag uppmärksammar när jag är snäll och omtänksam mot mig själv och har hittat meditationer som lyfter detta på ett bra sätt. Tack för tipset 🙂 Nu ska jag strax iväg på lite uteyoga i parken! Ser fram emot det. Det är som en present till mig själv att gå dit ❤

  Gilla

 2. Ja det är så man börjar ju. Jag gjorde det typ en gång för ett är sen ungefär för första gången tror jag, var riktigt snäll mot mig själv. Och det kändes sp bra! Nu försöker jag vara det varje dag. Men så svårt det är ibland!

  Såg uteyogan på din bloggy! Så härligt! Yoga ute är bara helt bäst. Oslagbar känsla. Klart du ska ge dig själv den presenten!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s