Hej från Puerto de la Cruz 

Ett snabbt hej från Puerto de la Cruz innan middagen. Allt går bra. Vi har haft helt fantastiska dagar och är väldigt förälskade i den här lilla byn. Så vacker! Utmattningen har varit hyfsat snäll även om jag blir rejält trött efter ett tag. Batteriet räcker ganska länge (enligt mina mått mätt) men när det tar slut så är det slut. Då måste det till en natts sömn för att ladda om. Och hjärntröttheten från förra veckan sitter kvar en del. Såklart bättre än vad det var då, men den triggas igång av minsta lilla. Ett trappsteg som ska bestigas. 

Men hursomhelst en härlig semester. Vädret har varit strålande, så himla god mat har vi lyckats få i oss och rejält med avkoppling både på stranden och på hotellets Garden Spa. Och hotellet är en historia för sig, vilken fullträff. Här finns allt och lite till och framförallt fantastisk service. Ni som läst ett tag vet att jag gillar kristaller, yoga och meditation. Det gör dom också. Yepp. Inte alla som förstår det där med energier och sånt men här har personalen stenkoll på sånt. Rekommenderas varmt! 

Imorgon bär det av mot Sverige igen. Med lite mer vila i kroppen, rejält fräknig och brunbränd hud och så många minnen. Kameran full med bilder. De tre musketörerna på resa; Stoffe, svärfar och jag. Ganska många skratt kan jag lova 😇🙃😉 

Annons

2 reaktioner på ”Hej från Puerto de la Cruz 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s