Att vända ett destruktivt beteende

Kollade på Biggest Loser på morgonen idag. Har aldrig sett programmet innan men denna säsongen blev jag helt fast! Och varenda gång det är invägning så sitter jag och gråter. För jag blir så rörd. De är så himla fina människor som av olika anledningar har fastnat i ett destruktivt beteende där de bestraffar sig själva med mat. De anser inte att de är värda vatten och blir inlåsta i sina egna kroppar. Och grejen är att jag känner igen mig. Men inte med maten utan med att använda jobb och aktiviteter som ett narkotika-preparat. Att straffa mig själv för att jag inte anser att jag är bra nog, att jag är värd ångesten. Därför gråter jag nog mest. Tänk den vändningen; att plötsligt börja älska och nära sin kropp igen. Bli utsläppt till livet. Så vackert. Jag är på samma väg som dem men mot ett liv utan att dränka mig i arbete och ångest. 

Sen är jag särskilt förtjust i vissa personer i programmet, som jag hoppas extra mycket på. En tjej som heter Sandra verkar så otroligt gullig och jag hejar på henne! Hon är verkligen otroligt vacker och hennes fräkniga ansikte gör mig glad varje gång. Hon vill kunna få barn med sin sambo när hon har gått ner de kilo som hindrar henne från att kunna bli gravid – och den kärlek och trygghet den här tjejen utstrålar alltså… Jag önskar henne ett helt lag med ungar och all lycka i hela världen! 
Annons

3 reaktioner på ”Att vända ett destruktivt beteende

  1. Åh vilken härlig läsning, jag har också gjort kopplingar till mitt egna tillstånd när jag sett på programmet. Jag brukar också bli så rörd.

    Gilla

  2. Åh vad roligt att du också tänkt så! Det är så enkelt att döma andra men när man själv är i detta tillståndet vet man hur destruktivt man kan handla… De är så fina och jag hoppas att alla lyckas för att komma tillbaka till glädje och energi i livet. Precis som vi ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s