1 maj

Idag har vi båda varit lediga men ändå har vi lyckats leva parallellt hela dagen. Stoffe går till gymmet; jag planterar blommor. Jag blir trött och sover två timmar; Stoffe kollar på en serie. Jag vaknar; han somnar. Jag går på yoga; han vilar sig. Jag kommer hem; han går och handlar. Så har det varit hela dagen. Det är ganska ovanligt för att vara oss, vi gillar att spendera våra lediga dagar ihop eftersom vi inte ses alls i veckorna då Stoffe har ett jobb som kräver prick all hans vakna tid. Så, detta var då en konstig dag för oss! Men ändå skön. Hela tiden i samklang. Två individer sida vid sida. Allt i harmoni. Fint. 

Var på Kelly Lawsons Vinyasa och njöt mest av hennes röst och ord. Denna Americana alltså! Hon är bara för härlig och hennes New York-dialekt är super att lyssna på, som ett mjukt flöde under hela klassen. Det behövdes. Stoppade undan egot helt eftersom jag den här veckan är tröttare än tröttast och min kropp värker 90 % av dygnet. Då finns det inget som heter prestation, så är det bara. 
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s