Plantering med ytterst lite jord

Förmiddagen har jag och Stoffe spenderat på balkongen. Solen strålar och det är så otroligt varmt och skönt. Grannen briljerade med att ha varit på Zetas på morgonen och kom hem med helt makalösa blommor. Och jag blev såklart avundsjuk big time. Hittade pyttelite jord i en påse så jag planerade ut rosmarinen i en kruka. I alla fall. Lite jord på händerna. Som ett tiominuters yogapass ungefär. 

Så nu ska jag fråga pappa om vi kan åka till Zetas ihop när de kommer hem från sin golfresa. Vi har det som lite tradition att åka dit bara vi två och handla blommor och jord och äta god ekologisk mat i deras café. Alltid mysiga stunder med pappa. 
Tänkte också på hur härligt det är att faktiskt uppskatta saker igen. Ingen depression som trycker på och gör allt totalt likgiltigt. Att se fram emot saker är en lyx jag inte tänker ta för givet i livet. 

Annons

4 reaktioner på ”Plantering med ytterst lite jord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s