En söndag i mars

Skulle gått på yoga vid 11. Avbokar det. Går och lägger mig i sängen igen med Stoffe. Bokar in ett nytt pass vid 16. Kroppen värker av trötthet så avbokar det också. Vi bestämmer att en promenad nog är mer passande. Men nej, det blir inte heller av. Istället sätter vi oss på ett café och dricker kaffe och äter kanelbullar i två timmar. Sen går vi hem och kollar på en film trots att disken från gårdagens middag kallar i köket. Vissa dagar är såhär. Och det är så h i m l a okej. End of story.

I veckan kommer den här tjejen och bor hos oss. Ska pussa henne en gång i minuten! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s