Powerspots och vårt kontor

Inom yoga brukar man prata om powerspots; ställen på jorden där man känner att man extra kraft, styrka och närvaro. När jag är i yogastudion så har jag en speciell plats som jag känner är min powerspot. Där klarar jag mer än jag brukar och får ett fint flow. Ibland brukar även yogaläraren säga till om han/hon ser att vi är på våra powerspots och uppmuntra oss att hitta dem var vi än är någonstans. 
Jag är ganska introvert och trivs inte superbra i festsammanhang eller stora folkgrupper. Så när jag utsätts för att hamna där ändå, för det gör man ju, så brukar jag försöka hitta min powerspot (där jag känner den där styrkan) och lixom hålla mig där under kvällen. Det är jätteskönt och energin blir så mycket bättre. 
Hemma har jag ett par olika powerspots varav en är i vårt kontor (den andra, och den starkaste, är i vardagsrummet där jag oftast också yogar när jag är hemma). Det är en skön plats att vara på och jag tänkte dela med mig att några små sneak-peaks från detta härliga rum. Det är ganska litet, har en fransk balkong in mot gården och ett otroligt vackert ljus. På sommaren öppnar man upp dubbeldörrarna och det är så vackert
Vet ej vem som tagit bilden i denna tidningen men den är så fin. Älskar uttrycket, färgerna och växterna. 
Skrivbordet med en bunt urklippta tidningssidor upphängda. Alla utvalda för något som inspirerat mig; en färg, en känsla, en möbel.. Vadsomhelst. Det är viktigt att ens kontor är en inspirerande plats tycker jag – här vill jag kunna vara kreativ. 
Den här tavlan är ett presentpapper som vi hittade på Bookbinders Design och sedan ramade in. 
Den här mattan kommer från mitt föräldrahem i Trosa. Den pryder hela golvet i kontoret och är så otrolig vacker i sina bruna, dova färger och dessutom kommer den med så mycket minnen. Oliver och chips som spillts i vardagsrummet, läsk som skvimpat över kanten på glaset, vår hund som låg på mattan när hela familjen myste i vardagsrummet. Fina minnen.  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s