Lipsify

Inte helt otippat är jag en av alla nordbor som på vintern får extremt torra läppar. Dessutom äter jag nu Tetralysal mot min acne vilket gör att mina läppar är ännu torrare än min vanliga vintertorrhet. Yes, sådär kul. Jag vill helst inte vara helt fnasig när jag pussar på Stoffe och inte heller vill jag att läppstiftet ska sättas på torra läppar, det blir så kakigt och fult. Men det har funnits en utmaning i det här – jag har tidigare använt vanliga läppcerat av typen som gjort mina läppar mjuka för stunden men sen ännu mer törstande efter fukt… en ond cirkel. Jag använde bland annat Försvarets Hudsalva ganska länge och mina läppar blev mer eller mindre beroende av detta. Bra för deras försäljning; mindre bra för mina läppar.

Hursomhelst så har jag hittat ett helt fantastiskt läppbalsam – alltså det MEST fantastiska om jag ska vara ärlig!! Det heter Lipsify och tillverkas av en tjej i Stockholm som helt enkelt var så trött på att alla balsam innehåll så konstiga saker som hon sedan skulle slicka i sig och ville ha ett naturligt alternativ. Lipsify är alltså helt naturligt och gjort av ekologiska oljor. Mina läppar blir dom mjukaste i världen av dessa balsam! Och så snygga dessutom – vad mer kan man begära? Min favorit är den doftfria Natural som dessutom fungerar som primer under läppstiftet så att det ska hålla längre. Innehållet i min favorit är kokosolja och avokadoolja samt vitamin E.

Tips – testa Lipsifys fantastiska läppbalsam. De är magiska och tillverkas i Stockholm som har sitt eget labb på Birger Jarlsgatan. Mer stöttande av småföretag som verkligen vill göra skillnad för vår värld! Ett balsam kostar runt 100 kronor och kommer i fin hylsa av ekologisk bambu.


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s