Helgens inköp

Smycken kan liva upp vilken outfit som helst. Jag älskar att uttrycka min stil med accessoarer i alla dess former för i övrigt har jag en ganska enkel stil. Jag har ganska ofta enkla basplagg, jeans, koftor, cashmeretröjor och sneakers – just därför spelar accessoarer en extra stor roll i min garderob. I helgen hittade jgg ett superfint halsband på HM som jag faktiskt har på mig just i denna skrivande stund till en svart sidentopp, en enkel lång baskofta i mohair från Acne, svarta slitna jeans från Gina Tricot och svarta mockasneakers från Rodebjer.

Halsbandet hittar ni här
Tyckte också att dessa örhängen var väldigt fina. Tänker mig en sommardag eller vårdag i vit lite bohemisk topp med dessa örhängen till. Finns här
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s