En söndag i januari

Förut var söndag min värsta dag på hela veckan. Ja det är sant. Det var till och med värre att tänka på att jag skulle jobba än att faktiskt göra det. Alla vet ju (eller?) att när man väl kommit till jobbet på morgonen, tagit sig förbi de jobbigaste momenten som är att kliva upp ur sängen och sedan trängas på tunnelbanan, är det rätt okej ändå. Plötsligt minns man hur gott kaffet på jobbet smakar och hur trevliga ens kollegor är. Jaja. I alla fall. Nu gillar jag i alla fall söndagar. Det betyder lugn dag, yoga, promenad och veckohandling. Jag älskar att handla! Skulle kunna spendera timmar på affären och titta på all mat och fantisera kring hur man kan använda alla råvaror. För mig tar det lixom sju minuter att välja kaffe för jag älskar att läsa om alla rostningar och smaker, Stoffe blir alltid tokig. 

Nåväl. Har idag varit på min absoluta favoritlärares yogaklass: Kelly Lawson. Alltså hon är så fantastisk! Hon är som magi paketerad i en kropp som strålar på alla oss i rummet. Hennes yoga är magisk, hennes röst är så mjuk, allt hon säger är så kloka, väl valda ord och hon har fantastiska oljor med sig som får själen att både flyga och grundas på samma gång. Hon är från New York (såklart?!) är sådär naturligt söt och inte alls en detoxad yogazilla och hon är alltså…. Fantastisk! Jag personligen gillar naturliga yogalärare som är tillåtande, öppna för att alla kommer in med olika förutsättningar till klassen och gärna om de kommer med fina påminnelser längs vägen. Sådan är Kelly – en som tar yogans filosofi med sig in i rummet. En vacker själ som gör så stor skillnad för så många. Tur att hon valde att komma till Stockholm! 
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s