Tack för er hjälp!

Jag ska svara på alla era fantastiska kommentarer när huvudet har lite mer resurser över. Tog varmt emot era råd och mår lite bättre! Backade en del grejer privat och tog ett mentalt steg tillbaka i allt, och kände hur kroppen kunde slappna av mer. Tack tack tack!

Men vill bara säga att jag vet att alla har olika förutsättningar ekonomiskt och att strunta i FK var för mig ett råd jag verkligen tog – trots att jag vet att det absolut inte är möjligt för alla. Men den energin dom kan kräva alltså… den finns inte för mig nu. Så kan vi vara respektfulla mot varandra vad gäller detta är det uppskattat! Vi har alla olika förutsättningar och inget är rätt eller fel, bara en fråga om var man befinner sig och hur ens övriga situation ser ut. Hoppas vi kan vara snälla mot varandra i detta då jag inte vill att någon ska känna att den inte vågar skriva sina råd i kommentarerna, för mig var detta ett bra råd och jag tog emot det med värme.

Nu ska vi till Ikea och beställa ett kök och sen fortsätta vilan. Jobbar på att fylla på reserverna igen ❤️ Tack igen för alla era kommentarer – satan i gatan vad ni är bäst. Hejar på varenda en av er ❤️

Annons

16 reaktioner på ”Tack för er hjälp!

 1. Det du skriver om var precis det jag ville säga med min kommentar till Sofia. Alla har olika förutsättningar och därmed har alla inte möjlighet att skita i FK. Inget respektlöst alls menat med det. Du har ju skrivit att du blev stressad över hur du skulle få ihop det ekonomiskt när FK plötsligt ansåg att du kunde jobba. . . Så jag förstod det som att det blev tufft ekonomiskt för dig med. Men det är bara att gratulera dig till att du klarar att skita i dem och det är skrivet med full respekt. 😊

  Gilla

 2. Jag är så oerhört tacksam för den här bloggen och allt den ger mig.
  Du kämpar på så duktigt och är värd all välmående som finns att skrapa ihop. Jag har tyvärr inga tips att ge dig men vill bara säga att jag hejar på dig. Tänk att du kan ta beslutet att köpa ny lägenhet. Och åka till Ikea! Och jobba. Du har så mycket kraft i dig. Den kommer att bära dig. En sak i taget. ❤

  Gilla

 3. Hej, så längesedan jag tittade in här. Har tänkt på dig många gånger och nu när jag kikar in ser jag att det är länge sedan du själv var här. Hoppas allt är bra! Känn kramen

  Gilla

 4. Kollar ofta in här och funderar på hur du har det. Idag tänkte jag lite på varför? Någon man inte känner men som man ändå tänker på. Jag följer några ”likasinnade” på instagram, dvs människor med utmattning. Man skriver, berättar, stöttar och bekräftar varandras mående och väg framåt. Har inte läst några andra ”utmattnings”bloggar än din, fastnade för ditt sätt att berätta och jag vill att du ska få höra att du vid flera tillfällen genom dina ord gett mig det där hoppet som just då försvunnit. Jag har inväntat arbetsträning i ett år, nu börjar det närma sig och jag är typ skitnervös för hur dagarna kommer att bli.
  Va rädd om dig!

  Gilla

 5. Vi saknar dig Therese. Jag verkligen hoppas att du har det bra eller iallafall OK där du är just nu. Tänker på dig.

  Gilla

 6. Undrar också hur det går för dig? ❤ Själv sjukskriven sen 6 år för min utmattning och börjat arbetsträna, men känns svajigt minst sagt. Saknar ditt skrivande! Hoppas allt är bra! Stor kram!!

  Gilla

 7. Den här artikeln är verkligen en av de allra bästa i artiklarnas historia. Jag är en antik samlare av ”artiklar” och läser ibland några nya artiklar om jag tycker att de är intressanta. Och jag hittade den här ganska fascinerande och den borde gå in i min samling. Mycket bra arbete!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s