Läkarutlåtandet

Tack fina ni för era kommentarer ❤️ Det värmer mer än ni kan ana.

Var hos läkaren idag och han bestämde att nu drar vi i handbromsen rejält. Bort med arbetsträning för en stund och fokus på att försöka komma ut 30 minuter på lunchen för dagsljus, meditation dagligen, lugn och mjuk yoga, vila, sömn och mat. Back to basics helt enkelt. Och bakslaget har ju kommit av en anledning, det har varit alldeles för mycket de senaste veckorna. Och även om jag blir lite tjurig på mig själv (bra hjälp, verkligen) för att jag inte klarade av att bromsa tidigare så är det egentligen en positiv sak att bakslaget kommer med en historia. Då vet jag vad jag behöver ändra på. Lite enklare så ju.

Men för nu är det vila som gäller. Kroppen känns precis som när man kört ett stenhårt pass på gymmet och är sådär skakig och matt att man knappt får av locket på vattenflaskan – så känns det hela tiden. Totalt utpumpad. Och hjärnan likaså. Orden kommer inte fram och ibland minns jag knappt hur jag ska formulera en mening. Men så får det vara en stund.

Som ni skrev, det är en krokig väg. Upp och ner. Och det är bäst att bara följa med på åkturen utan motstånd.

Annons

12 reaktioner på ”Läkarutlåtandet

 1. Var rädd om dig.
  Hoppas du kan samla energi
  så att du snart får må bättre igen.
  Ingenting är omöjligt.
  Det omöjliga tar bara lite längre tid.
  ❤❤❤
  Kram från
  Annica

  Gilla

 2. Vilken toppenläkare du har! Absolut ett bra beslut att backa ett tag och go back to basics, det är ju det enda som är möjligt för dig just nu. Tänk snälla tankar om dig själv och ligg och gotta dig åt alla juleljusen. Sköt om dib helt enkelt!
  Stor kram
  Sofia

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s