Överstimulerad

Klockan är 02.30 här i Grekland. Jag har legat vaken och försökt att somna sedan klockan 21. Utan att lyckas som ni kanske märker. Igår kom tröttheten. Den väller alltid in som en våg, helt utan förvarning, tar med sig allt i sin väg. Så någon gång efter lunch började lederna värka, alla ljud skruvades upp och jag märkte att precis allt runtomkring blev för mycket. Ville stänga in mig och sova. Allra helst hemma i vårt sovrum då såklart, ett hotellrum är ju aldrig detsamma som hemma. 

Vid middagstid orkade jag knappt stå på benen. Middag på hotellet, att inte orka gå. Äta en alldeles för liten portion för att det är för jobbigt att tugga. Avvika från middagen innan den är slut. Och sen har jag alltså legat här. Trött till döds men kroppen är så överstimulerad att det är en absolut omöjlighet att somna. Provat avslappning som just nu känns som ett hån mot mig själv. 

Fasen alltså. Imorgon kommer jag vara helt golvad av trötthet, även om jag ju inte ska tänka på just det nu, och jag vill göra så mycket våra sista dagar här borta men jag vet ju att nu blir det vila resten. Det finns inte plats för fler upplevelser. Så det här är en liten uppdatering av verkligheten. Sällan skådad i rosa. 

Annons

8 reaktioner på ”Överstimulerad

 1. Tänker på dig<3<3<3
  Vet hur det känns.
  Tänk på hur bra det har gått tills nu på din resa.Alla fina upplevelser
  du har haft 🙂
  En överstimulerad hjärna säger ifrån med besked.
  Det är lika jobbigt varje gång man konstaterar att man överskridit sina energigränser.
  Vila och se fram emot nya upplevelser när energin kommer tillbaka.
  Styrkekramar till dig!
  Annica ❤

  Gilla

 2. Åh fy vad jobbigt! Det är en plåga att inte kunna somna när en är sådär slut. När det är omöjligt att få stopp på den där ”torktumlaren” i huvudet. *lider med dig*
  Jag hoppas verkligen att det har blivit bättre nu! Jag tycker att du är sååå modig som vågar göra såna här resor!!! Stor kram 💙

  Gilla

 3. Sympati till dig! Att vara övertrött är det värsta som finns. Som en gammal dator som inte går att stänga av fastän man försöker, bara tuggar och tuggar.
  Hoppas det har gett med sig nu.
  Kram Sofia

  Gilla

 4. Vet precis den här känslan, den där ”knäppen”. Hit men inte längre. Kropp och knopp skriker efter avslappning och sömn men det är långt bort, mycket som ska processas innan… Semester är träningsläger, utmanande sådana. Du är så modig som sjukdomen till trots vågar prova, vågar öva. Förstod på ditt senaste inlägg att det är tufft nu, försök låt det vara.. Snart är energin och balansen tillbaka igen ❤️💪
  Själv har jag varit hos svärföräldrarna på västkusten i en vecka nu och känner hur jag liksom balanserar på en skör lina som känns närmre bristningsgränsen för varje dag… 🙄 Imorgon väntar en 10 timmars bilresa till jämtland, hu. Mina Bose-hörlurar får nog arbeta hårt imorgon (älskar dem, tack för tips!)
  Stor kram 😘

  Gilla

  1. Ja puh det är lite tufft nu! Har panikångestattacker som jag kämpar med… ska till en psykolog på torsdag så hoppas på några tips på hur jag ska hantera det. Inte så enkelt att inte bli stressad lixom 🙄

   Hoppas bilresan gick bra!! Vi körde också sju timmar den dagen, det är en prövning 💪 Mina Bose gick också varma. Kul att du gillar dom! Älskar mina alltså. Både tysta funktionen och även sköna att lyssna på poddar och sånt i hemma så man slipper sladdar och grejer. Helt perfekt! STOR KRAM ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s