Skala Rachoni

Här inne var det tyst. Men vi har verkligen absolut ingen täckning! Vi bor på ett ställe en bit upp i bergen denna veckan och här uppe kan man varken maila, komma ut på internet, sms:a, ringa… inget. Så vi låser snällt in telefonerna i ett skåp och tänker inte mer på det helt enkelt. Men så ni vet och slipper undra 🙂 

Vi är alltså i bergen ovanför Skala Rachoni, ytterligare en fiskeby, miniliten och med bara lokala boenden och matställen. Här äter man lixom en gyros (äter dock inte kött ju…) för 1,50 euro och en hel trerätters två personer för ett par hundralappar. Galet. Så mycket goda lokala råvaror. 

Idag blir det en vandring bortåt någon av grannbyarna. Sedan såklart bad i havet. Man måste gå ner genom olivlundar och vi har sett liiiite får många döda ormar för att det ska vara en behaglig promenad (!). Men. Vi lever i alla fall för stunden.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s