Läser ut alla mina böcker som jag skulle haft på resan! 

Den här veckan blev det tyvärr ingen arbetsträning. Kroppen strejkade rejält och den tar inte direkt hänsyn till min vilja utan håller själv låda. Så jag var tvungen att lyssna, det känns som en av mina absolut viktigaste uppgifter just nu, och bromsa. Och alltså stanna hemma. Så tråkigt men sant. 

Så nu har jag försökt vila upp mig. Läst ut Alex Schulmans bok Glöm mig på två dagar. Och apropå boken; hej imponerad tjej. Jag blev helt besatt. Från första meningen. Totalt fast. Och då såklart dels för att berättelsen är otroligt intensiv och naken, men mest för språket. Hatten av och bugar och bockar för en av mina största läsupplevelser (Vid varje ögonblick är vi fortfarande vid liv ligger högt på den listan också). Varenda sekund har jag njutit av språket, meningarna, uppbyggnaden av texterna, samspelet mellan stycken och mellan kapitel. Ren och skär magi för min del som älskar det sättet att skriva. Spännande att se hur skickligt han gör det. Läs och njut. 

Nu väntar jag på leverans av sushi. Var inne och fixade håret idag och med tanke på den knappa energireserven så blir det hämtmat på det. Att stå vid spisen känns bara så orimligt efter en sån utmaning. 

Sushi, myntate, meditation, stretch och en ny bok från min hög. Det får bli kvällen. 

Hoppas ni mår bra ❤️

Annons

2 reaktioner på ”Läser ut alla mina böcker som jag skulle haft på resan! 

  1. Va länge sedan jag kommenterade. Inte haft den energin. Men jag har läst alla dina inlägg. Du skriver väldigt bra och jag ”plockar” lite saker här och där. Legat i sängen i två dagar utan energi efter midsommarhelgen som ändå var hur lugn som helst. Men idag känner jag lust så nu sitter jag och väntar på en väninna som ska komma på en kopp te. Va rädd om dig.

    Gilla

    1. Fina! En midsommar kan vara nog så ansträngande utan partaj alltså… men skönt att du känner dig liiiite piggare. Håller tummarna för att allt går åt rätt håll. Vi sitter i samma båt just nu 😏 Njut av en stund med en vän ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s