Glad midsommar

Glad midsommar fina ni ❤️ 

Alla planer för den här midsommaren ställde vi in. De senaste veckorna har allt snurrat alldeles för snabbt så nu drog vi rejält i bromsen och bestämde oss för att stanna hemma. Helt utan krav har dagen passerat. Och det kunde inte ha varit mer välkommet. Gott bröd från bageriet imorse, tre liter svenska jordgubbar att smaska på hela dagen, potatis till middagen och egenodlad mynta och gurka till vattnet. Och glass såklart. Plus en rejäl dos vila. 

Gårdagen slutade i en kraschlandning för mig. Grät i flera timmar för jag var så slut. Orkade inte stå på benen och den känslan är alltför välbekant och skrämmande. Och farlig. Så nu ska jag försöka vila ordentligt i helgen så får vi se hur nästa vecka blir. Det viktigaste är hälsan. Allt annat kan vänta. 

Kram på er! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s