Lördagsmorgon

Idag strålar solen in genom fönstrena. Ränder bildas på golvet av mellanfaserna i vårt burspråk. Den finaste stunden på dagen. Ljuset och skuggorna som spelar och jag njuter av varenda sekund. 

Idag väntar finbesök av svärisarna. Det blir hämtmat och övernattningskalas för hela slanten. Mysigt. Innan dess ska jag ut en sväng, promenera, simma, lugna den där energin som skapar oro i min kropp. En onaturlig oro utan direkt orsak. Den verkar enklast manövreras med dans och rörelse. Så igår hade vi dansfest här hemma. En hel timme dansade vi två. Han och jag. Och det var en helt magisk kväll. 

Hoppas ni går en fin lördag ❤️ 

Annons

2 reaktioner på ”Lördagsmorgon

  1. Känner så väl igen den där diffusa oron som bäst botas med kroppsrörelse. Jag är promenadfreak och efter en sväng i naturen mår min kropp ochnjag sååå mycket bättre! Inte minst måste jag ha det innan jag får besök. Förr skapade det behovet viss irritation från min bättre hälft, nu fattar han nödvändigheten, han får en trevligare fru, helt enkelt!
    Kram Sofia

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s