Hjärtats innersta röst

Och så kommer ett litet boktips. Har läst ut denna boken på bara ett par dagar (vilket kanske säger mer om min aktivitetsnivå än om boken iof). Men så vacker. Så fin. Så många bra påminnelser om intuitionen, den kollektiva utmattningen i vårt samhälle och om att livet vi lever är så välsignat. 

Hjärtats innersta röst av Jan-Philipp Sendker

Klickade nyss hem sex nya böcker inför sommarens resa (snaaaaaart!). Ska visa er när jag fått hem alla. En salig blandning som alltid när jag läser men tror det finns ett par guldkorn i den beställningen. 

Annons

2 reaktioner på ”Hjärtats innersta röst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s