Burnout on Vacay

Det är fortsatt förkylt här. Ni vet sådär risig och ofräsch man känner sig när man är förkyld? Som att snoret rinner nonstop och ansiktet är svullet? Precis så. Har legat i sängen nästan hela dagen, sovit och vilat. Kollat serie med Stoffe som är ledig idag. Och nu försöker jag pilla i mig lite mat. Och sen har han den där mannen bakat rawbollar som jag får smaska på. Och så försöker jag tigga kramar av honom hela tiden men blir nekad gång på gång. Han säger att han är inne i ett så bra träningsflow att han inte vill bli sjuk (har ni hört en så dålig ursäkt??!!). Och jag börjar muttra om att en kroppskondom ändå vore en bra uppfinning. Typ så. Varken mer eller mindre idag. 

Det är ändå betydligt enklare att vara sängliggandes av förkylning än sängliggandes av utmattning. Det ska gudarna veta. Nu låter jag i alla fall täppt och ser ut allmänt som skit. Plötsligt känner jag att det är helt okej att ligga i sängen hela dagen och kasta snorpapper nedanför sängen. Men utmattningen gör mig tusen gånger sämre än detta. Så förkylningen blir som en legitimerad semester från utbrändheten. 

Annons

En reaktion på ”Burnout on Vacay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s