Holy Mother Hear My Prayer

Holy Mother, where are you?

Tonight I feel broken in two.

I’ve seen the stars fall from the sky.

Holy mother, can’t keep from crying.

Oh I need your help this time,

Get me through this lonely night.

Tell me please which way to turn

To find myself again.

Holy mother, hear my prayer,

Somehow I know you’re still there.

Send me please some peace of mind;

Take away this pain.

Eric Clapton och Pavarotti | Holy Mother 

Annons

8 reaktioner på ”Holy Mother Hear My Prayer

 1. Fint men också lite oroväckande. Är det så illa? Har du varit hos doktorn och kollat så att du inte är ”förgiftad” igen? Samtidigt så vet du ju att det höga ljudet var en utlösande faktor, en konkret sådan men ändå. Tänker på dig ännu mer. PS du skriver när du skriver men får du för dig att ha en ”längre” bloggpaus” kan kanske din sambo uppdatera läget. Vet att vi är många här som vill veta att du har det bra om än på långt avstånd genom luften.

  Gillad av 1 person

  1. Tack fina du! Det är väl rätt illa men samtidigt är jag väldigt bra på att inte gräva mer mig. Längre. Allt detta går ju i faser lixom… Jag håller mig borta från allt digitalt och försöker så gott jag kan med vardagen… Ja jag var faktiskt hos läkaren i måndags, det är en stressattack som utlöste som nu såklart gav röda lampor på alla hans tester… utmattningen sköt i höjden. MEN bara back to basics. Inget farligt bara hemskt jobbigt!

   Tack det var en alldeles utmärkt ide! Det gör jag om jag inte orkar skriva här, tack för det tipset!! KRAM

   Gilla

   1. Ja skönt att veta att jag inte gjort något eller att min kropp freakat eller så… bara en vanlig ”händelse”. Och sånt händer ju lixom. Bara att ta sig igenom 🤗
    Jag gör oftast tre tester: MADRS (mäter utmattning och depression), Burn Out Questionnaire från Karolinska (tror den heter så?) vilken är den som man använder för att mäta utmattning (ej depression) i forskningen, och även GAD test (har haft höga nivåer av GAD-ångest tidigare så därför kollar han av denna. Utöver det gör jag blodprover ca 6 ggr per år med alla möjliga tester av värden. Dessa brukar dock alltid vara bra☺️ Det är värre med huvudet 🙈 Sedan gör min läkare alltid en klinisk bedömning genom vår pratstund. Jag är oftast där 60 minuter och vi pratar och han her tips och råd och bedömer hur jag rör mig, pratar, blick mm KRAM

    Gilla

 2. Åh vilket bajs att behöva må sådär! Hoppas du bottnar snart. Det är ju så märkligt detta liv i utmattning, som att gå på ett gungfly, plötsligt sjunker man igenom och aldrig vet man när marken blir fast under fötterna igen, imorgon? I övermorgon? Om en vecka, eller fler?
  Och det livsfarliga tvivlet, tänk om just det här hålet är bottenlöst?
  Jag tänker att alla religioner har berättelser om människor som tvivlar, att det är något djupt mänskligt. Ibland hjälper det mig att tänka att jag delar det oerhört svåra, djupa svarta vilsenheten och det fasansfullt bottenlösa tvivlet, med så många människor. You are not alone.
  Stor kram till dig! Ta till all förströelse som funkar, hundar och choklad och nytvättade lakan. Lite himmel utanför fönstret, en nypa luft på balkongen. Be dina vänner om hjälp ”jag orkar varken prata eller titta, men jag behöver er kärlek”. Så får man säga till de som förstår.

  Stor stor kram!

  Gillad av 1 person

  1. Ja jag tänker lite som dig där, att jag delar detta med så många andra. Och att jag egentligen har så otroligt mycket att vara tacksam över, det ger mig nästan ingen rätt att klaga egentligen… men alla problem är ju relativa. Det lärde mamma mig. Man FÅR klaga över förkylning trots att det är litet, men allt är lixom relativt. Typ så.

   Och jag tänker alltid när jag tvivlar: det finns en väg. Du är påväg åt rätt håll. Det är ju guppigt och många bakslag men vi är på rätt väg… det är jag säker på. Och man lär sig så mycket. Det sägs att den riktiga styrkan visar sig när man når motgångar. Att det är enkelt att vara stark när allt går bra men när det går åt helvete… då visar sig äkta styrka. Och jag tror lite på det. Det är nu den kommer fram!

   Tack fina du!! Stor KRAM 💜

   Gilla

 3. Om du orkar fem minuter digitalt, det här är den finaste trösten jag vet. Att få släppa ut tårarna, erkänna det svarta och ändå låta hoppet finnas på samma gång. Gråt!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s