Lägesrapport

Fina ni! Hoppas ni har en bra torsdag! 

Nu går jag lite på knäna känns det som. Vi har haft full aktivitet (dvs typ två saker per dag för mig = full aktivitet) här hela veckan och middagar på kvällarna. Supermysigt! Men oj vad trött jag blir. Igår när vi hade ett par vänner över så märkte jag hur lixom humorn försvann från kroppen och jag blev tyst och tillbakadragen. Inte ett bra tecken. Så nu är det bromsen i som gäller. Avbokat allt några dagar och vila är fokus. 

Grejen med arbetsträningen som hände i tisdags tar nog också mental kraft av mig. Blev helt slut på eftermiddagen och kunde knappt stå upp efter det. Ringde över Emma och Calle som lagade middag till mig. Tacksamt. Något släppte inom mig tror jag. Och fortfarande känner jag mig spänd över hela den grejen. Varannan minut känns det kul och varannan minut superläskigt. Men det kanske lägger sig. Måste bara få smälta det på mitt introverta sätt (dvs med hjälp av tid). 

Och snö har vi en del av här i Sjöstan just nu. Drivor av snö. Vill att det ska försvinna för jag vill plantera mina chilis och tomater men jag har fått för mig att det ger dålig energi att plantera dem så länge det är snö? Även om de står inomhus menar jag. Men när de växer upp till små plantor och ser snön kanske dom blir osäkra? Bäst att vänta så de känner sig välkomnade av våren. 

Annons

3 reaktioner på ”Lägesrapport

  1. Har fått för mej att vi varit sjukskrivna ungefär lika länge. Denna perioden har jag varit sjukskriven sen 19 juli 2015. (Kraschade 28 april 2014 men fattade inte hur illa det var med mej då och började jobba efter 4 månader och hamnade i en djup djup depression utöver mitt utmattningssyndrom)
    Nu till min fråga 😜 Hur har då fått med restskatt/skatteåterbäring i samband med sjukpenning?

    Gillad av 1 person

    1. Ja exakt, jag har varit sjukskriven sedan december 2014 på heltid. Nästan samma tid. Jag vet inte ang restskatt. Förra året gick bra men har varje år int i magen över detta för jag vet många som fått kraftiga restskatter när de haft sjukpenning. Hur det nu kan bli så?? Så nu väntar jag in årets beslut och får se… inte mycket svar kanske? Tror det blir ännu krångligare med skatten när man jobbar deltid och är sjukskriven deltid… har fått för mig det. Men jag vet faktiskt inte 😬

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s