Slow slow slow

Inte många knop här. Tröttheten känns liiiiite bättre än igår men fortfarande helt darrig i kroppen. Totalt slut på energi. Har mest legat i soffan och sängen hela dagen. Försöker att göra minsta möjliga för att kunna ladda upp batterierna igen. 

Har i alla fall besök av Esther i helgen och även Emma och Calles labrador har varit här några timmar idag. Dom två alltså. Så roliga ihop. Damen bestämmer alla dagar i veckan. Han anpassar sig snällt efter varenda order hon ger. 

Nu: mer vila, middag och marabou! Hoppas ni alla får en fin helg ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s