Valentin

Idag är det en sån där dag igen. En sån som för vissa är sprudlande glädje och pirriga planer, och för andra ångest, mörka moln och nedstämdhet. Allt på grund av en kommersiell cirkus för att företag ska kunna sälja en massa extra prylar och vi ska komma ihåg att fira kärleken. En dag. En enda dag. Per år. 

Jag älskar alla hjärtans dag, såklart. Så fint och mysigt på alla sätt. Men jag är också skeptisk till all kommers det blir av ett sånt här spektakel och tycker det är tråkigt att många faktiskt verkar må ganska dåligt över att inte ha någon att fira dagen med. Det skaver i mig. Det är ju bara en mediehaussad dag egentligen. 

Vi brukar ofta gå ut och äta en bit mat, fira med vänner eller, som förra året, när vi satte ihop en Valentin Helg här i Stockholm med ett gäng vänner. Läs inlägget här. Det var ju fint. Men i år tar vi det lite lugnare eftersom det är mitt i veckan och Stoffe ska iväg supertidigt imorgon ner mot Helsingborg för att jobba några dagar. Lite mer hemmamys ikväll alltså. 

Jag hoppas i alla fall att ni alla får en härlig dag, oavsett hur ni spenderar den. Krama lite extra på er familj och njut av en bra film och lite god choklad. Det är väl en perfekt dag en tisdag i februari? 

Igår tog jag med kameran ut och förevigade det där ljuset som blir strax innan solen går ner på kvällarna i februari. Det dimmiga, guldiga, kalla, karga ljuset som påminner om att allt står på svält efter månader av kyla och mörker. Så vackert. Alla bilder är från Hammarby Sjöstad såklart. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s