New In

För några dagar sedan kom min favvokille hem med en ny vinterjacka till mig. Jag har en helt underbar från Colmar när jag är ute och strövar i spåret och skogen men den är alldeles fläckig av leriga hundtassar och dreggel efter alla hundar, och mina vovvar, som jag brukar klappa och busa med. Dessutom luktar den numera tonfisk-hundgodis i fickorna vilket Stoffe tyckte var sådär tydligen… så han kom hem med en ny! Hur gulligt? 

En dunkappa från Burberry Brit. Gillar att den är ganska neutral då bara innerfodret är ”rutat” (är inget fan av att gå runt som en reklampelare för märken) och inga övriga logos. En liten kant är rutad i luvan också. Annars inget. Superfin. Nu får jag väl kemtvätta min älskade Colmar, den kommer hänga med vidare, och sen får jag ha denna när jag inte har hundar med mig ut. Så jag har åtminstone en ren vinterjacka åt gången. Eller nåt. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s