Familjer på äventyr

Ett litet tips på fint program på SVT Play om ni inte sett det: Familjer på Äventyr. Min pappa tipsade mig om det när första säsongen gick förra året och jag blev helt fast. Och har lixom tänkt ofta på dom där familjerna och resorna dom gjorde… Och nu kom säsong två. Wow. Inspirerande och uppriktigt om hur det är att leva utomlands. Saknaden. Äventyren. Upplevelserna. 

Och så tänker jag på min egen pappa som bor i Sydafrika den här vintern. Testar livet som golfare i ett hus därnere tillsammans med Anette. Inspirerande. 

Allt för idag. Nu ska jag ta med Ebba ut en sväng och sen gosa ner mig med henne i soffan medan Stoffe sticker till gymmet. Besitos. 

Annons

6 reaktioner på ”Familjer på äventyr

 1. Jag kollar också på det, gillar det jättemycket! Andra program jag kollat på svtplay på senaste tiden är Skam (tack för tipset), Delhis vackraste händer, Gatans kör, Gift vid första ögonkastet… Har du fler tips?! Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Gillar du att titta på matprogram? Masterchef Australia (på TLC) har börjat igen. De är så duktiga! Samspelet mellan de tre i juryn är genuint & underhållande. Jag gillar detta mer än den svenska versionen.
   Jag vill också passa på att säga att jag gillar din blogg jättemycket! Ni två är mina ”husgudar” i detta helvete. 🌻💚

   Gillad av 1 person

 2. TLC ingår i vårt utbud/paket från Comhem.
  Köpte du dina therapy balls i butik? Jag googlade på dem och känner att jag måste absolut ha såna! Skriver jag i detta nu liggandes på både kylkudde (i nacken) & spikmatta (i ländryggen). Blinkandes med mitt ömma röda högeröga… Jodå, man är på topp nu! Märker du att jag fiskar efter sympati hehe.
  Nu kom jag på en fråga till: vilken yoga började du med under utmattningen?
  Och när jag ändå är igång och svamlar tänkte jag nämna att Batiste är min favorit gällande torrschampo (om du skulle vilja prova).
  Så, nu ska jag avsluta min uppsats.😉
  Var rädd om dig!
  Kram 💟

  Gillad av 1 person

  1. Haha du vinner mina sympatier 🙈😝 Man är inte på topp direkt när man är utbränd… Jag köpte dem på min yogastudio Yogayama. Tror de har en onlineshop också? De kostade runt 200 och jag har den mindre modellen, inte de där superstora.
   Jag började försiktigt med yin och restorative. Alltså försiktig stretch, avslappning och ligga med femton kuddar och andas på en matta. Det är numera även den ENDA yogan jag gör faktiskt. Har provat ”svettas” ut i vinyasa och hatha men kroppen blir bra sämre av det. Så nu andas jag med kuddar och stretchar mjukt, inte en droppe svett! Och faktiskt gillar jag det så mycket att jag ni har svårt att tänka på yoga som något fysiskt… stod på huvudet idag några andetag, ville testa, men nja.. gillar bättre att bara andas. Sååå skönt.
   Tack för tipsen!! Var rädd om dig! 😘❤ KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s