Senaste dagarna i händelser

Vi har kollat säsong tre av Skam på en enda dag. Samma dag som den släpptes. Såklart. Världsbäst. Promenerat på Djurgården med Emma och Calle i tolv minusgrader. Och värmt oss framför brasan på Flickorna Helin. Och druckit varm choklad med vispgrädde. Jag har tagit tre långa promenader i skogen med Sandra. En av dagarna var vi först ut i skogen och nysnön sträckte oss till knäna. Vi pulsade i två timmar och kom hem utsvultna och genomsvettiga. Vi har varit på Artipelag med ledningsgruppen på Stoffes jobb. Ätit lunch alla familjer ihop och kollat på utställningen med Lars Wallin. En så fin dag. Snön hängde tung från granarna och solen gjorde himlen guldig. Bilderna nedan är alltså tagna inifrån Artipelag för fönstrena går genomgående i hela byggnaden. Verkligen vackert. Yogat för att försöka få bort stelheten i nacken som alltid kommer med kylan. Det går bra men nästa dag är den tillbaka. Bara att börja om. Dansat som vildar till Hoffmaestro Highway Man. Som om ingen kunde se oss. Kollat på The Danish Girl och blivit helt förälskade i Alicia Vikander. Lagat orimligt många soppor. Just nu är jag besatt av soppor. Somnat nakna i sängen mitt på dagen. Frusna efter promenader. Sömniga av frisk luft. Varma duntäcken och hud mot hud gör jobbet. 

Annons

2 reaktioner på ”Senaste dagarna i händelser

 1. Vilka fina bilder! Jag skulle också vilja se Lars Wallins utställning. Men jag får vara glad att jag har kommit ut på en promenad och pulsat i snön (bara i 20 minuter – men ändå). Det har varit svårt att återhämta sig från jul och nyår… Idag är första dagen utan hjärntröttheten ständigt närvarande, tjohoo!
  Läste om din hudvårdsrutin, jag är också väldigt mån om att ta hand om min hy. Efter diverse försök med olika märken har jag fastnat för Exuviance. Så bra! Har känslig hy med en dragning åt ”rosig färg” om man vill uttrycka sig snällt, flammig – om man är ärlig hehe.
  Har du något tips på ögonskugga som sitter bra?
  Sköt om dig! Kram:-)

  Gillad av 1 person

  1. Åh tack! Ja utställningen var häftig men jag njöt faktiskt allra mest av omgivningarna. Så vackert. Så dina promenader ger nog precis rätt energi tror jag 🤗 Ja det ÄR så svårt att återhämta sig efter aktiviteter. Det blir bättre och bättre, men jag känner verkligen fortfarande av det. Så du är inte ensam! För mig är också hjärntrötthet typiskt symptom på överansträngning, idag känner jag av den efter gårdagen. Sååå jobbigt. Tänk att man aldrig vänjer sig??

   Ja jag har också textat Exiviance men jag tålde inte syrorna tyvärr. Annars är det ju väldigt många som gillar det märket! Jag tål lixom inte ens aktiva boosters och sånt från Dermalogica, blir helt blossande röd i hela ansiktet på 30 sekunder haha. Så jag vet vad du menar med känslig hud 😝 Skrattade åt din ”flammig” 😂 Så roligt.

   Åh jag använder i princip aldrig ögonskugga så jag är verkligen inte rätt person att bedöma vilka som är bra. Jag brukar lixom ta mitt rouge oh borta över ögonlocken för jag tycker det är fint med ”helheten” samma färg… men en primer för ögonskuggor borde göra jobbet? Så den inte glider av eller lägger sig i veck? Kolla in Annica Englunds blogg och leta efter test på ögonskuggor – hon har alltid superbra tips på smink!

   Sköt om dig idag!! ❤ KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s